MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

 2019 Toyota GT86 Hakone Edition

Toyota egy új egyedülálló GT86 modellt mutatott meg, amivel tiszteleg a Toyota az ikonikus Hakone Turnpike-nak, ami az egyik híres útszakasz a bakancslisták csúcsán az autósok között. Az új modell változat a 86 Hakone Edition, aminek jellemzői a Hakone zöld fényezés, amit még kiegészítenek a 17”-es V-küllős bronz felnikkel, és a fekete légterelővel. Az utastér jellemzői az egyedi részletek, amik tartalmazzák a tan (cser) és fekete Alcantara üléseket, és a fekete csúsztatható kartámaszt, ami tan betéteket és fekete varrást kapott.

 
 

 

Az új 86 Hakone Edition, az új Hakone zöld fényezéssel

 
 

A tan Toyota 86 logo hímzett a műszerfalon az utas oldalán, valamint a kormánykerék, a kézifék markolat és a váltógomb TAN varrást kapnak. Az ajtóbetétek, a térdvédő és a napellenző fekete varrást kapnak. A további jellemzői között megtaláljuk az egyedülálló prémium csomagtér kárpitot a 86 logo varrással. Minden 86 Hakone Edition modell vásárló kap egy pár TAN kulcs kesztyűt, és egy fólia fedelet az egyik oldalán fekete varrással. A 86 Hakone Edition modell alapját a 86-os modell adta GT felszereléssel, és 2020-as modell évtől lesz elérhető. Az ügyfelek választhatnak kézi- vagy automata 6-fokozatú váltó közül, amit a 2.0 literes alumínium 4-hengeres boxermotorhoz szerelnek, ami a Toyota D-4S Duel Injection rendszert használja, ami 205 lóerőt és 156 lb-ft nyomatékot (automata váltó esetében 200 lóerő és 151 lb-ft nyomaték) termel.

 
 

  

... és a cser színű részletek a beltérben

 
 

A 86 Hakone Edition minden alapvető kényelmi eszközt megkapott, mint a LED projektoros fényszórókat, a karosszéria színére fújt külső visszapillantókat, a krómozott dupla kipufogóvéget, az első sárvédőkre szerelt légnyílásokat, a LED ködfényszórókat, és az aerodinamikai padló fedelet, valamint még a multi-funkciós kormánykereket. A további kényelmi extrák között még megtaláljuk a két zónás automata klímát, a fűtött üléseket, a lopásgátló rendszert és a tempomatot. Az alapfelszerelése tartalmazza az okos kulcs rendszert is, a kulcsnélküli nyitással és a gombos indítással, valamint a két lépcsős nyitást.

- Kartos Patrik -

2019-05-27, 00:05:18

 
     

 

visitor counter

website counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet