MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2020 Toyota Prius Prime

Egy megoldás az emelkedő benzinárakra

Toyota megmutatta az új 2020-as Prius Prime modellt, ami sok frissítést kap a jelenlegi Prius modellhez képest, és ez a leghatékonyabb Toyota hibrid modell, és mellett a legjobb opciós extrákkal bővül a választék. Az új 2020-as modell már nyáron megérkezhet az amerikai kereskedésekbe, ami LE felszereléssel 27 600 US$-ral kezdődik, ami mellett még választható XLE felszereléssel, 29 500$-tól, és a csúcsváltozat a Limited lesz, ami már 33 500$-tól indul. A „Prime” az új modell nevében a legjobbat, a csúcs modell változatot jelenti, ami a technikailag legfejlettebb, és a legjobban felszerelt Prius modell, ami a modell globális történelmének elmúlt 20 éve alatt készült. A Prius Prime harmonikus egyensúlyt teremt a teljesítménnyel EV és hibrid vezetési módban.

 
 

 
 

A 2020-as Prius Prime megkapta a következő újításokat, mint az ötödik ülést és a nagyobb belteret, valamint az Apple CarPlay®, SiriusXM® és az Amazon Alexa kompatibilitás, amik mellet még az újítással jön még a két 2.1A USB csatlakozó a hátsó üléssorban. Az újításoknak köszönhetően a beltérben használt fehér betéteket is lecserélték, feketére, amik már prémium minőség érzetet adnak az utasoknak és a vezetőnek. A tervezők a napellenzőt is meghosszabították, és az ülés fűtés gombjait áthelyezték a könnyebb használhatóság érdekében. A Prius Prime a leghatékonyabb hibrid modell a Toyota kínálatában, aminek EPA által mért becsült fogyasztása kombináltan 54 MPG, teljesen feltöltött elektromos akkumulátorral mérve. Az új 2020-as modell tervezett az intelligens technológiával, és a prémium anyagokkal, amikkel a Prius Prime modell képviseli a következő lépést a Toyota folyamatos küldetésében elérni a leghatékonyabb mobilitást a kisebb hatótáv kompromisszuma nélkül.

 
 

 

Reklám

 
 

A Prius Prime az EPA becsült értéke alapján 640 mérföldet (1 030 km) tud megtenni, és 25 mérföldet (40 km) tisztán elektromosan. A Prius Prime hatékonysága növekszik, ami köszönhető a dual motor hajtáslánc rendszernek, ami javítja a gyorsulását EV módban is, és a vezetési élményét is fokozza. A Prius Prime nagyszerű választás az ingázók számár, mint a telekocsi vagy az egyszemélyes zöld autós utazásokhoz, olyan államokban, mint California és New Jersey. Az új modell előnyei nagyon jól láthatók a megtakarításban is.

- Kartos Patrik -

2019-05-26, 23:26:41

 
     

 

website counter

free counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet