MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

2020 BMW M4 Editiojn /// M Heritage

Egy ünnepi M-es, az M GmbH tiszteletére

BMW bemutatta az legkülönlegesebb 2020 M4 Edition///M Heritage Coupe modellt megemlékezve a BMW M GmbH díszített történelmének, az 1972-es alapítása óta. A limitált kiadásból összesen 750 Coupe készül, ami elérhető lesz globálisan, a három azonnal felismerhető képviselő színekben, a BMW Motorsport logo és a négy évtized felett a versenyzőssel és a gyártott izgalmas utcai autókkal. A BMW M4 Edition /// M Heritage Coupe modellek elérhetők lesznek Laguna Seca Blue, Velvet Blue és Imola Red II fényezéssel. A szénszál erősített műanyag (CFRP) tető szintén jellemzője az új limitált modelleknek, az eltolt dekoratív csíknak a három M színben, amin alkalmaztak kompozit anyagot egy különleges gyártási folyamaton keresztül.

 
 

Az új 2020-as BMW M4 Edition /// M Heritage Coupe - a választható három színben -

 
 

Az egyedülálló kovácsolt 20”-as BMW M felni szett sem marad le, a limitált kiadásról, ORBIT GREY (pálya szürke) színben, amik elöl 265/30 R20-as, és hátul 285/40 R20-as abroncsokat kapnak a kiváló tapadásért, amiről a kevert teljesítmény abroncsok gondoskodnak. A beltere az új modellnek U.S. specifikus részleteket kap, és a tökéletes illeszkednek egymáshoz a három különleges fényezéshez, és a jellemzői a full-Merino bőr M Sport ülések Silverstone/Black bőrrel, türkiz varrással, a Laguna Seca Blue külső fényezéssel ellátott limitált modellek esetén. A Silverstone/Black üléseket kék varrással a Velvet Blue fényezésű modellekben találkozhatunk, és a Red/Black bőr kárpitozást, piros kiemelő varrással, az Imola Red II fényezésű modellek kapják meg. Az utastér szénszálas betéteket és küszöb díszléceket kap „Edition /// M Heritage” logoval, és az ’1/750’ számozott kis plakettet, minden egyes darab a limitált kiadásból.

 
 

  

Az új limitált modell részletei, és a számozott plakett

 
 

Az utastér további jellemzői a három BMW M színű szénszálas betét, mint része a szövésnek, és alkotnak egy exkluzív vizuális egyediséget ezeknek a limitált M4 modelleknek. Az ülések háttámlája is megkapja a hímzett „Edition /// M Heritage” logót, a kiemelő varrással az üléseken. A limitált kiadású modellek alapját az M4 Competition Package Coupe modell adja, az M4 Edition /// M Heritage modelleknek, amiket hajt a 444 lóerő és 406 lb-ft nyomaték, ami lehetővé teszi a 3.8 másodperces 0-60 mph-s (0-98 km/h – 4.0s kézi váltóval) gyorsulási értéket, amikor a 7-fokozatú Dual-Clutch váltóval van szerelve, és a csúcssebességét elektronika korlátozza 155 mph-ra (250 km/h).

 
 

  

Az új limitált kiadású M4-esek, egyedülálló bőr belsőt kapnak

 
 

A Competition Package Adaptive M Suspension csomag tovább fokozza az alap M4 műszaki részleteiben, ami tovább fokozza a teljesítményt, a kezelhetőséget és a jellemzőit az új rugókkal, lengéscsillapítókkal és stabilizátor rúddal, az újra konfigurált vezetési módok mellett (Comfort, Sport és Sport+). Az alap M4 Active M Differential-t és a DSC-t (Dynamic Stability Control) szintén újra konfigurálták, hozzá igazították a fokozott menetdinamikákhoz a Competition Package-dzsel felszerelt modelleken.

- Kartos Patrik -

2019-09-16, 19:30:02

 
     

001

002

Asztali nézet