MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2020 Fiat Talento

Egy tökéletes társ a kemény munkához

Az új Fiat Talento 2020-as modellévre megújult, ami tartalmazza az új 2.0 literes, Euro6d-Temp besorolású motorokat, és a számos új jellemzőket az utastérben, amik tartalmazzák a 7”-es Touch-Radio NAV szórakoztató rendszert, ami kompatibilis az Appla CarPlay és az Android Auto™ rendszerekkel egy dedikált alkalmazáson keresztül. Az adottságok, amik készültek ezzel ideális munkatársnak a szakembereknek a városokban, és városon kívül megerősítették a kategória vezető Load Capacity (raktér méret) és az utastér funkcionalitását.

 
 

2020 Fiat TALENTO

 
 

Az innovációk a 2020-as modell évre minden bizonnyal hozzájárul konszolidációhoz a sikeres modellel, ami az első hat hónap alatt, idén jelentősen növekedett az eladások 13%-kal a 2018-as év ezen időszakához képest.

Az új Euro6d-Temp motorok, még takarékosabbak

A fő innováció a 2020-as Talento modelleknél, az új 2 literes EcoJet motorok bevezetése, amik megfelelnek az Euro6d-Temp besorolásnak, és jellemzője a 11%-kal alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, a jobb teljesítmény és nyomaték mellett az előző 1.6 literes motorhoz képest. Az új motor elérhető lesz három teljesítmény szinttel (120 LE és 320 Nm, 145 LE és 350 Nm, valamint 170 LE és 380 Nm), és a csúcsnyomaték már 1500-as fordulattól elérhető. A motor felszerelt, egy változó geometriájú turbófeltöltővel a simább utazásért, és a kiváló teljesítményért alacsony fordulatszámon, aminek előny az üzemanyag felhasználásban, valódi használatban.

 
 

2020-ra megújult a Fiat TALENTO

 
 

Ez köszönhető az elektronikusan vezérelt új turbófeltöltőnek, ami képes alkalmazkodni a folyadék dinamikával a fordulatszámhoz, és a vezetési stílushoz szolgáltatni mindig megfelelő feltöltést. A motorok a Selective Catalytic Reduction (SCR) technológiával csökkentik a nitrogén oxid emissziót az AdBlue® befecskendezéssel, a kipufogógázba. Végül a motor kínálat a 2020-as Talento modellnél az 1.6 EcoJet Turbo már 95 lóerőt termel, S&S-sel és 260 Nm nyomatékkal, ami szintén változó geometriájú turbófeltöltőt használ és SCR technológiát.

Kényelem és funkcionalitás, gondtalan utazásért

Az új 2020-as Talento belterét úgy tervezték, hogy tökéletes legyen a kényelem és az ergonómia, masszív szövetekkel és jól megformált ülésekkel, amik garantálják a kényelmes ülőhelyet minden utasnak, és a tökéletes pozícionálását a kormánykeréknek és a kezelőszerveknek, amik készültek a mindennapi vezetőnek a pihentetőbb és biztonságosabb vezetésért. Különösen az új Black beltér felfrissült létrehozni egy elegáns és funkcionális környezetet, ami megfelelően kiegészítve számos tároló rekesszel – amiknek figyelemre méltó teljes méretük van, a 90 literes méretükkel – és a „Mobile Office”.

 
 

 

A megújult modell, még praktikusabb jellemzőket kapott a tervezőktől

 
 

Igény szerint ez praktikus és intelligens megoldások, tartalmazzák a fekvő középső ülést, ami összecsukva egy asztal, feldöntve viszont a középső ülés háttámlája, tároló rekesszel és dokumentum tároló zsebbel.

Több hossz és raktér méret, a még tökéletesebb összeállításért

Az elérhető teljes karosszéria kínálat típusaival, a Talento MY2020 jön két választható hosszal, két magassaggál és két választható tengelytávval. Az említett elemek kombinálásával, a megújult modell testreszabott találkozni minden igénnyel a könnyű haszongépjárművek között, 5.2 – 8.6 m3 között és az össztömege elérheti 2.8 – 3.05 tonnás tömeget, és a hasznos teher, ami elérheti az 1 266 kg-os tömeget kiemelkedő kategóriájában. A megújult modell még elérhető „CargoPlus”-szal, ami tartalmazza az utas ülés ledöntését, ami a szakemberek eszközeinek/szerszámainak biztosít helyet, ami elérheti a 3.75 méteres hosszt (4.15 méter a hosszú tengelytávú változat esetén). A rendkívül rugalmas variálhatóság garantálja a kiváló praktikusságot, amit tovább fokoztak a küszöb magassággal, ami csak 552 mm és a széles 1030 mm-es tolóajtó még tovább fokozza az igazi munkás furgon praktikusságát.

 
 

 

A legkisebb változat rakterébe is könnyedén elfér, az Euro raklap

 
 

A legkisebb változatnak a raktér mérete 5.2 m3, ami a rövid tengelytávú változaté, és a 6 m3-es raktér a hosszútengelytávú változatnál, és 8.6 m3-es rakteret kapott a hosszú tengelytávú, emelt tetős változat, ami azt jelenti, hogy még a legkisebb változat is képes elvinni az Euro raklapot.

Apple CarPlay Ready és az AndroidAuto™

Az új 2020-as Talento megkapta az új Touch-Radio Nav infotainment rendszert, 7 hüvelykes kijelzővel, ami már tartalmazza az Apple CarPlay és Android Auto™ kompatibilitást. A megújult modellt még felszerelték USB csatlakozókkal, és DAB rádió tunerrel, és a rendszer szintén kínál navigációs funkciót, valamint Bluetooth® technológiát, a telefon kihangosításhoz. Az Apple CarPlay mutat útmutatást az optimalizáláshoz a közlekedési viszonyoknak megfelelően, valamint felhasználható telefonhívás fogadására, hívásra, és a szöveges üzenetek fogadására és küldésére, és még az Apple Musicon keresztül hallgathatók, az audio könyvek és podcast-ek, miközben továbbra is az útra tudunk összpontosítani.

 
 

 

2020 Fiat TALENTO beltere

 
 

A CarPlay szintén használ Siri hang vezérlést, és kifejezetten tervezett használni a vezetési forgatókönyvekben. A rendszer kompatibilis az AndroidAuto™-val is, ami szintén fokozza az android élményt az autóban, „vetítés” alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal, a középső kijelzőn. A rendszer lehetővé tesz számos információ lekérdezését, miközben könnyen és biztonságosan vezetünk. A vezetők tudják használni a Google Maps™ szolgáltatást vagy a Waze-t az útvonal tervezésre, ami a baleseteket is jelöli, így könnyen tudunk előre tervezni, valamint egyszerűen elérhető a zene, a multimédiás tartalmak és a kedvenc üzenetküldő alkalmazásunk is. Az AndroidAuto alkalmazás kompatibilitásáról még többet megtudhatunk a support.google.com/androidauto web címen.

- Kartos Patrik -

2019-12-24, 17:06:54

 
     

 

free counter

free counter

 

2019 Ginetta Akula

 

 

 

 

   
Asztali nézet