MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2020 Jeep Wrangler és Gladiator „Three O Five” Edition – Miami Auto Show –

Jeep két új egyedülálló limitált modellel készült Miamiban

A nemzetközi Miami autókiállítás mutatták be az új limitált Wrangler és Gladiator modelleket, amik kifejezetten a Miami fogyasztóknak készült limitált modell, a „Three O Five” Edition modell változatok. Az új limitált Wrangler és Gladiator modellek alapját a Sport S modell változat adta, mindkét modell esetben, amik felszerelését, néhány opcióval kiegészítették, és a Miami színeiben lesznek elérhetők, narancssárga vagy fehér fényezéssel, és csak 305 példány készül a két modellből, amire a limitált kiadás neve is utal „Three O Five – 305”.

 
 

2020 Jeep Wrangler & Gladiator "Three-O-Five"

 
 

A Wrangler modellek megkapják a Wrangler Sport S felszerelést, amit néhány opciós extrával még kiegészítettek. “Mi készítettük ezeket a Jeep Wrangler és Gladiator “Three O Five” Edition járműveket, mint tisztelgés a szenvedélyes Jeep fogyasztóknak és kereskedőknek, akik élnek és dolgoznak ezen a területen,” mondta Jim Morrison, Head of Jeep Brand – FCA North America. “Mi választottuk a Miami témát ezekhez a járművekhez mert a terület kültéri környezete egy tökéletes párosítás a Jeep open-air szabadság életstílusához. Mi hiszünk az ügyfelekben, hogy a Miami területén élvezni fogja ezt, bólint az ünnepelt a szabadtér közösséghez.

 
 

 

2020 Jeep Gladiator "Three-O-Five"

 
 

„Ezek a ‘Three O Five’ Edition modellek életre kelnek az egyedi megjelenéssel, és az opciók kombinálásával, amik tartalmazzák a Sky One-touch powertop-ot, a Sport LED fényeket és az egyedi Miami-téma grafikákat. A kereskedések képesek lesznek, hozzáadni a Jeep Performance Parts alkatrészeket a Mopartól, újra létrehozni masszív és szórakoztató verziókat a Miami Auto Show-ra,” Morrison hozzáteszi. A helyi Miami kereskedések megrendeltek összesen 305 Jeep „Three O Five” Edition modellt (255 Wranglert és 50 Gladiatort). Mindegyik modell alapját a Sport S felszerelésű modell változat adta, és a felszerelést még számos opciós extrával kiegészítették, mindkét modell esetében. Az ügyfeleknek lehetősége lesz még kiegészíteni az alapfelszerelést a Jeep Performance Parts alkatrészekkel is, a Mopartól, hogy tökéletes legyen a megjelenése a járműveknek a Miami Auto Show-n.

 
 

  

2020 Jeep Gladiator "Three-O-Five" külső részletei

 
 

A Jeep Wrangler „Three O Five” az alap Sport S felszerelést kiegészítve, az új modell változat felszerelését még tartalmazza az egyedi motorháztető grafikát, valamint a motorháztető és sárvédő matrica csomagot, a 2.0 literes közvetlen befecskendezéses turbófeltöltős motort, a 8-fokozatú automata váltóval kombinálva, a Sport LED fényszóró csoportot, a Sky One-touch powertopot, a fekete üzemanyagtöltő kisajtót, a Jeep Performance Parts hűtőrácsot és keretet, a 7-hüvelykes rádiót az Apple CarPlay és Android Audio rendszerekkel, és az All-weather padló szőnyeget. A Jeep Gladiator „Three O Five” Edition modell a Sport S felszerelés mellett még megkapta az egyedi motorháztető grafikát, valamint a motorháztető és sárvédő matrica csomagot, az orrában egy 3.6 literes motorral. A felszerelését még kiegészítették a karosszéria színű sárvédő szélesítésekkel, az all-terrain terep abroncs csomaggal, a Jeep Performance Parts hűtőráccsal és kerettel, a rádióval (7-hüvelykes kijelzővel, Apple CarPlay és Android Audio rendszerekkel), és az All-Weather padló szőnyegekkel.

 
 

 

2020 Jeep Wrangler "Three-O-Five" külső részletek

 
 

A Jeep Performance Parts alkatrészek a Mopartól elérhetők a Wrangler és Gladiator „Three O Five” Edition modellekhez, és ezeket a kiegészítő elemeket a kereskedéseknél még átadás előtt felszerelik mindkét Jeep modellre az ügyfelek kérésére. A Miami Auto Show-n már bemutatták az új extra elemeket, amik tartalmazták a bemutatott autón a rács és csörlő védőt, a cső ajtókat, az acél első ütközőt, a csörlő és tartó elemeket, a Fairlead tartó szettet, a 2-hüvelykes hasmagasság emelés kittet, az 5-hüvelykes off-road LED fény kittet, a 7-hüvelykes off-road LED fény kittet, az alacsonyabb A-oszlop fénytartó szerkezetet, a csörlővédőt könnyű szereléssel, a 17”-es Jeep Performance Parts alu. felniket, a Jeep Performance Parts oldal fellépőket, az ajtó küszöb védő elemeket, és a Katzkin bőr üléseket. A kiegészítő extra elemek igazán kívánatos off-road modelleket alkotnak, a népszerű Wrangler modellből és az új pickup változatból, a Gladiatorból.

- Kartos Patrik -

2019-12-25, 01:06:58

 
     

 

website counter

visitor counter

 

2018 Chevrolet Camaro ZL1 1LE

 

 

 

 

   
Asztali nézet