MENÜ
     
 

 

HU / EN   

 
 

2020 ABT Audi SQ7 – tuning –

A négy karikás óriás megvadul

Audi még 2019 nyarára felfrissítette az óriás sport modelljét az SQ7-et, ami még vonzóbb megjelenést kapott a tervezőktől, és hozzá igazodott a legújabb Audi formavilághoz. A felfrissült SQ7 orrában, még mindig egy V8-as dízel motor kap helyet, ami gyári állapotában 435 lóerőt (320 kW) és 900 Nm nyomatékot képes leadni. Az ABT tuningcég szakemberei megnövelték a motor teljesítményét és nyomatékát, ami a feljavítás után már 510 lóerőre (375 kW) emelkedett, és a csúcsnyomatéka 970 Nm-re.

 
 

 

2020 ABT Audi SQ7

 
 

A sport légrugós felfüggesztés és a progresszív kormányzás, az alap felszerelés része az SQ7 modelleknél, ami az ABT Power teljesítmény növelés után is kiváló kezelhetőséget biztosít, minden vezetési körülmény között. „A motornak és a platformnak rengeteg tartaléka van, ami biztosít hatásos teljesítményt és kiváló kezelhetőséget,” – magyarázta CEO Hans-Jürgen Abt. Az Abttól megkapta az SQ7, a high-tech vezérlő egységet, az ABT Engine Control (AEC) is természetesen szerepet játszik a garantált vezetési élményben. Az ABT Sound Control pedig gondoskodik a karizmatikus egyéni hangról, ami módosítja a gyárilag beépített aktív hangrendszert.

 
 

 
 

Az ABT SQ7-hez már előrendelhető az új aerodinamikai Widebody kit, ami még intenzív fejlesztés alatt áll, és igazán egyedülálló megjelenést ad a legfrissebb Audi SQ7 megjelenésének. A megjelenését még lehet fokozni, a három választható felni szettel, amik 22”-es méretben választhatók az SQ7-hez. A kínálatból elérhető a Sport GR felni, fényes fekete vagy matt fekete színekben, a HR felni Aeroindark smoke és az áramlást formázó HR-F felnik árnyék ezüstben. A választott preferált egyéni kombináció még egyedülállóbb megjelenést kölcsönöz az SQ7-nek, ami az ABT Configuratorában is elkészíthetünk. A külső mellett a beltérhez is kínálnak opciós kiegészítőket, mint az ABT Start-Stop gomb megvilágított logóval, vagy az ABT ajtó belépő fényt.

- Kartos Patrik -

2020-01-04, 16:26:00

 
     

 

website counter

hit counter

 

2016 Audi SQ7  - Hírek -

Már az új generációs Q7-ből is elkészült a nagy teljesítményű változat,

ami nem egy V12-es TDI motort kapott, de ez is dízel

 

2015 ABT RS3 450 Individual - ESSEN - Hírek/Tuning -

ABT egy egyedülálló RS3-ast készítetten az ESSEN-i kiállításra

 

Mégvadabb RS3 az Abttól

ABT még komolyabb tuning csomagot kínál az RS3-as modellekhez, 

 

2018 ABT A8 50

Abt a legújabb Audi A8-hoz, is kínál tuning csomagot

     

 

2017 ABT RS3 Sportback

 

 

 

 

   
Asztali nézet