MENÜ
     
 

 

HU / EN   

 
 

2020 Fiat Ducato Electric - Hír - 

Már elektromos változatban is elérhető lesz a Ducato

Az új 2020-as Fiat Ducatoból is elkészült az elektromos változat, ami teljesíti az üzleti igényeket, mint a hagyományos hajtással rendelkező Ducato modellek, az elmúlt 38 évben. A Fiat Professional márka megmutatta az új Ducato Electric modellt, ami egy teljesen elektromos BEV (Battery Electric Vehicle) verzió, aminek értékesítése várhatóan 2020-ban megkezdik, és megsérül. Az új Ducato sikert ért el, és megpróbálja javítani magát az evolúciós úton, ami soha nem áll meg, közel 40 éve már. A kiemelkedő teljesítmény, és az eco-környezetbarát modell, valamint erősen összpontosított a TCO-ra (Total Cost of Ownership), hogy a legjobban megfeleljen a különböző igényeknek, minden professzionális küldetésben. A legszélesebb választék „minden előre haladó (all forward)” járművel, kifinomult és felismerhető stílussal, valamint a legújabb technológiával.

 
 

Hamarosan érkezik a teljesen elektromos Fiat Ducato

 
 

Azonos gondolkodás hangsúlyozza a Ducato Electricet, az első teljesen elektromos Fiat Professional modellt, amit terveztek és fejlesztettek az FCA csoport szerint, legfejlettebb minőségi alapokkal. A Ducato Electricet tervezeték és fejlesztették az alapját adó modellből, az ügyfelek részletes tanulmányozása alapján, a valódi felhasználása a járműveknek, egy éves adatgyűjtéssel, ami megerősített, több, mint 25%-kal, a piacon már egy „BEV Attitude” felhasználási szempontjából, útvonalak, dinamikák és a teljesítmények, és ezért kész és várva a mobilitás változását. A szakemberek dolgoznak meghatározott üzleti területeken, jó helyzetben vannak, hogy korai alkalmazók legyenek ezzel a technológiával, figyelembe véve a növekedést az online kereskedelemben, postai és futárszolgálattal, a pékáru szállítása, a helyiszállítás, és a széleskörű igény a városközpontokhoz való hozzáféréshez, az egyre növekvő közlekedési korlátozásokkal, a hagyományos üzemanyaggal hajtott járművekre. Az ügyfelek már érdekeltek az elektromos mobilitásban, ma ugyanazok, akik a sajátos küldetéstípusuk miatt, és ezért szükségszerűen, különös fontosságot tanúsítson a TCO-nak, és általában alacsony szintű az út változékonysága, és magas a napok száma évente, de meglepően alacsony napi megtett kilométerek száma.

 
 

2020 Fiat Ducato Electric

 
 

A Ducato Electric támogatott a pro-aktív együttműködéssel, az ügyféllel, a Pilot Projecteken keresztül, a néhány nagy ipari szereplő, hogy teljes mértékben kihasználják az összes tudásbázisukat, és azonosítsa az összes felhasználási igényt. Az egyedi testreszabás során figyelembe kell venni, és a konfiguráció minden alkalmazáshoz. Megközelítéssel a Fiat Professionalnek szándékában áll felajánlani a teljesen elektromos mobilitás megoldásokat, aminek alapja a tanulmány energiaigény, képes nem csak lefedni minden feladatot, de széleskörű megoldásokat is kínál a járművektől az infrastruktúráig, ne felejtsük el, bármilyen szempontból a szolgáltatások egész világa, egyre inkább szükséges, a mai új, folyamatosan fejlődő mobilitási forgatókönyv. Így, a teljes választéka elérhető lesz a Ducati Electric modell esetében is, ami megkapja a moduláris akkumulátor méret opciókat, amik 220-360 km (NEDC ciklus) hatótávot tudnak biztosítani, és eltérő töltési konfigurációjuk lesz. Az elektromos modell változatokat 100 km/órás sebességnél korlátozza az elektronika, az optimalizált energiafelhasználásért, ami mellett a maximális teljesítménye 122 lóerő (90 kW), és a csúcsnyomatéka 280 Nm.

 
 

A piac legnépszerűbb furgonja, elektromos hajtáslánccal is elérhető lesz, ami kategóriájában a legjobb, a kiemelkedő raktér méretével és a hasznos terhelése közel a 2 tonna

 
 

Mi több, az új elektromos hajtómű nem bünteti a Ducato erősségét: a kategória legjobb raktér méretével 10 m3-től 17 m3-ig, és a hasznosterhelése elérheti az 1950 kg-ot is, amivel a kategóriájában a legjobb. Összességében, a Fiat Professional hatékonyan kihasználja a technológiai örökséget, és fejlesztési tapasztalatát az elektromos változatnak, a legkeresettebb modell, ami kielégíti minden profi felhasználó igényeit, és az innováció, teljesítmény és rugalmasság biztosítása, a sorban dolgozik a Ducato „több technológia, nagyobb hatékonyság, nagyobb érték”, ami kínál az ügyfeleinek „zeró emisszió” változatot is, a leghatékonyabb, sokoldalúbb furgonnal a piacon. Az új Ducato Electric egy jármű fél méret nélkül: 100% Ducato, 100% elektromosság. A Fiat Professional’s kulcsfontosságú terméke az elektromos mobilitás területén, és különleges átmenet most folyamatban van, a hagyományostól. A „jármű kiválasztása”, a”választható mobilitáshoz” a meghatározott munkavégzés alapján, és az üzleti tényezők, mint a vásárlási döntés kapcsolók a Total Cost of Ownership to Total Cost of Mobility.

- Kartos Patrik - Fiat Professional hír -

2020-02-25, 23:37:16

 
 

 

 
 

 

 

 

website counter

best free website hit counter

 

 

2019 ABT e-Transport - EV 

Már a tuning cégek is elkezdenek foglalkozni, 

az elektromos modellek piacával...

 

2015 Fiat 500e - EV

Amerikában is elérhető lesz, az új elektromos Fiat 500... 

 

2017 Nissan LEAF Black Edition - EV

Nissan sportos megjelenéssel látta el,

népszerű elektromos autóját 

 

Az elfogadható elektron - teszt

Az első elektromos autó, ami mindennapi használatra is

töklétesen alkalmas

 

2019 ABT e-Transporter

 

 

 

 

   
Asztali nézet