MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

2020 Rolls-Royce Dawn Silver Bullet Collection

Egy újabb lenyűgöző Rolls-Royce készül

Ahogy beléptünk 2020-ba, a Rolls-Royce megtestesíti a szellemet a 20-as évek bevezetésével, az első Collection Car modellnek az új évtizedre. A Dawn Silver Bullet Collection egy óda a dekadenciára, a könnyelműségre, ami megy a fénykora felé és a tiszteletlen múlt idők. Átjárta a tájat a legfelső pontossággal, a nagy távolságokat átszelve a sebességgel és pontossággal, ez a nyitott roadster egy ismétlés a Dawnnal, mint egy ezüst golyó. A rajz inspiráció a mesés Roadsterről az 1920-as évekből – ritka, az elbűvölő gép örökké társult a ragyogó fiatal dolgokkal, és a kicsapongó Hollywoodi lázadók, a Dawn Silver Bullet Collection egy gondtalan hozzáállást ad az ügyfélnek, a merészebben kortárs kifejezés és az élménnyel.

 
 

2020 Rolls-Royce Dawn Silver Bullit Collection vázlaton

 
  A csábító könnyed hűvös megjelenésű ritkaság, a Collection modell korlátozott számban készül, és mindössze 50 példány készül belőle. A Dawn Silver Bullet Collection az erőteljesen, művészien testreszabott, amivel kiegészítik a Rolls-Royce Collection Car-t. A Silver gyakran megtalálható a márka rejtélyes történelmében a speciális pályákon az autók, olyanok, mint a Silver Dawn, a Silver King, a Silver Silence és a Silver Spectre. A Dawn Silver Bullet Collection csökken a csattanás az újonnan üzembe helyezett ultra-metál ezüst Bespoke fényezéssel. A hős, a Collectionből kétségtelenül az Aero Cowling, ami váltja a személyiségét az autó, a magas vállú sziluett fokozza a sebességérzetet, és a célját.  
 

Az új Rolls-Royce Dawn Silver Bullit Collection modell, az első vázlat képeken

 
 

A kicsapongó ezüst központ a gerinc, ami hozza a karosszériát az utastérbe, a valódi kétüléses érzéssel. Egy gőz fújt titán fényezéssel, a befejezés az Aero Cowling, ami büszkén jeleníti meg a Silver Buller sziluettet. A Dawn Silver Bullet Collection modell jellemzői a sötét beltér részletek, a sötét fényszórók és az új sötét első ütköző, amely meghatározó és határozott megjelenést kölcsönöz a luxus kabriólettnek, és a magas kontrasztban az ezüst árnyalattal fokozza a megjelenését. A fényesített felnik kínálnak egy áttetsző árnyék megjelenést, az egyetlen ezüst csíkkal. Az utastérben a Dawn Silver Bullet Collection csábítóan tapintható, fénylő anyagban és mesteri munka a saját időnkkel. 

 
 

 
 

Az egyedi nyílt pórusú szénszál első kötény köszönet, a vezető és társa egy kortárs, merész divatban. A tűzdelt váltó alagút, a tervezési felhasználással, az alapvetően lázadó divatos kiegészítőkkel, a bőrdzsekivel átfut az utastér közepén, a testreszabott divatban. Ez a legjobb Collection modell frissítés a klasszikus roadster szellemmel, és az izgalmas érzéssel a kompromisszum nélküli szabadságban. Ezt szem előtt tartva, a ’Silver Bullet Drivers’ egy epikus közúti utazás a tulajdonosok számára, ezzel a kortárs gyűjteménnyel, ez elérhető lesz a Whispersen keresztül, a Rolls-Royce exkluzív, digitális otthonával, a Rolls-Royce ügyfeleknek a világszerte.

Kartos Patrik - Rolls-Royce press news - 

2020-03-24, 10:29:24

 
 

 

 
 

 

 

 

hit counter

     
 

Egy igazi francia különlegesség, Maserati motorral

1973 Citroën SM - egy ritka klasszikus 

  2018 Aston Martisn DBS Superleggera
 

Kiváló terep SUV, Mercedes köntösben

2018 Mercedes-Benz GLE AMG Line teszt

 

Rolls-Royce001

 

 

 

 

   
Asztali nézet