MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

2021 Hispano Suiza Carmen – Hírek – Exkluzív – Sportkocsi – Hispano Suiza

A Hispano Suiza visszatért

Hispano Suiza folytatja nemzetközi terjeszkedését és megérkezik Németországba a Mohr csoporttal. A Hispano Suiza egy spanyol hiper-luxus autógyártó, amit még 1904-ben alapítottak Barcelonában, a Suqué Mateu családdal, ami most folytatja a nemzetközi terjeszkedését. Az új modell, a Carmen nevet kapta, és ez egy sportos verziója a Carmen Boulogne modellnek, ami Németországban lesz értékesítve a Mohr csoporton keresztül, az exkluzív bemutatóteremben, ami a Motorworld Münchennél kapott helyet. A Hispano Suiza németországi terjeszkedése hatalmas kihívás, hogy nagy lelkesedéssel fogadják. Az exkluzív teljesen elektromos hiper-sportkocsi a történelmi Spanyol márkával belép a fő autóipari piacra Európában a legigényesebb ügyfelek vonzása, a verhetetlen műszaki és tervezési jellemzőkkel rendelkező termékkel.

 
 

A Hispano Suiza egy igazán különleges modell párossal tért vissza az exkluzív modellek piacára

 
  A Hispano Suiza része lesz a modell kínálatnak a jelenlegi új Mohr Group bemutatóteremben, ami a Motorworld Münchenben kap helyet. Ez 1 600 m2-es terület, ahol a csoport, a Mohr testvérek, Luis és Lorenz vezetésével, a luxus járművek csodálatos bemutatóját mutatják be, ami tartalmazza a hiper sportkocsikat és a klasszikusokat. Miguel Suqué Mateu, President of Hispano Suiza, kommentálta: “A teljesen elektromos hiper sportkocsijaink eladása, a Hispano Suiza Carmen és Carmen Boulogne modellekkel, idén a Németországban az egyik legfontosabb kihívással szembesülünk. Mi szilárdan hiszünk abban, hogy a Mohr testvérekkel együtt kapcsolatba lépünk az ügyfelekkel és a hiper sportkocsi gyűjtőkkel Németországban, egy mély ismeretekkel rendelkező ország és szenvedély az autóipar iránt." „Nagy megtiszteltetés számunkra első képviselőjeként a Hispano Suiza Cars-nak Németországban. Mi, minden ügyfélnek kínálunk nagy márkaélményt és maga a Carmen lélegzetelállító” – mondta Lorenz M. Mohr, Managing Partner of the MOHR GROUP.  
 

2021 Hispano Suiza Carmen Boulogne és a Carmen

 
 

A Hispano Suiza Carmen

A Hispano Suiza Carmen egy teljesen elektromos jármű, amit úgy terveztek, fejlesztettek és gyártottak Barcelonában. Az új modell kombinál egy izgalmas teljesítményt 1 019 lóerővel (1 115 lóerő a Carmen Boulogne modell esetében), amit kombinálnak egy dizájn jellemzett sportossággal és időtlen eleganciával, ami egyértelműen elkülönül az úton. Csak 19 példány készül belőle, és ebből öt Boulogne modell változat lesz, az elért győzelem tisztelete előtt a márkánál a George Boillot Cup-ban 100 éve. A stílusukat erősen befolyásolja a Hispano Suiza autói a korai 20. századból, kifejezetten az 1938-as Hispano Suiza H6C Dubonnet Xenia modell, ami egy egyszeri remek dizájn. A Carmen összefoglalja a márka örökségét az eleganciával és a dizájnnal, egy modern ’hyperlux – hiperluxus’ járműben. A Carmen kezdőára 1.5 millió €.

A Hispano Suizaról

A Hispano Suiza egy történelmi Spanyol autómárka, ami a Suqué Mateu család négy generációjának tulajdona. Hispano Suiza Fábrica de Automóbil S.A.-t alapította Damián Mateu 1904-ben, Barcelonaban, Marc Birkigt műszaki igazgató és mérnök segítségével, és szintén a vállalat partnere.

 
   
 

1904 és 1946 között, a Hispano Suiza több, mint 12 000 nagy teljesítményű luxusautót, és 50 000 repülőgép motort gyártott. A központja, a műszaki központ és gyártóüzem Barcelonában (Spanyolország) található. A Hispano Suiza egyesíti a szellemet, a büszkeséggel, hogy egy Spanyol márka egy erős család örökségével. Az alapítás óta, a Suqué Mateu család négy generációja megőrizte a családi márka lendületét és dinamizmusát, biztosítva a jelentős örökségének megőrzéséhez. Miguel Mateu a vállalat irányításának átvétele után, az alapító fia, folytatta a luxus csúcskategóriás járművek gyártását. Hispano Suiza a Peralada Group tagja, ami a luxus csúcsát jelenti a gasztronómiában és a szórakozásban a kaszinók, éttermek, hotelek, golf pályák, szőlőültetvények, zenei fesztiválok és kikötők globális portfólióján keresztül.

- Kartos Patrik - Hispano Suiza Media News -

2021-03-19, 18:03:30

 
 

 

 
 

 

 

 

best free website hit counter

  Ha tetszett a cikk nézz rá ezekre is 
   ASPID GT-21
  Az új Arrinera Hussarya 
  W Motors SuperSport 

 

ASPID GT-21

 

 

 

 

   
Asztali nézet