MENÜ
     
 

ABT Golf Mk.I - A legenda

VW két siker modelljéből a Golf betöltötte 40. évét. A Golf első generációja már az ABT kezei közé került tuningolásra, a 80-as években. A szögletes kis népautó elég látványos átalakítást kapott. A feltűnő változás tartalmazza a szélesebb karosszériát is. A végeredmény egy 6.8 másodperces 100-as sprintel rendelkező Golf GTI. A meghajtásáról 163 lóerős motor gondoskodott.

 
 

 

ABT Golf GTI Mk.1

 
  A teljesítmény javításban segítette a KKK turbófeltöltő, az új dugattyúk, és a speciális főtengely. A feljavítások között még megtalálható az ABT super felfüggesztés is, valamint a nyomtáv szélesítők acélból készültek. A felnik nagyon modern stílust kaptak, és 205/60 R13-as gumiabroncsokat. Az utastere fehér bőr sportkormányt, és különféle eszközöket kapott.  
 

  

ABT Golf GTI Mk.1

 
 

Azokban az időkben ez a tuning átalakítás 15 000 Német márkába került, ami akkor még nagyon soknak számított. VW Golf legendás első szériája sem maradt ki az ABT tuning modelljei közül, ami már a 7. generációnál tart, és már az R-es változathoz is elérhető ABT tuning csomag.

- Kartos Patrik - 

2014. 04. 25., 12:29:45

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet