MENÜ

   

A.R.T. Road Buster – Range Rover 5.0 V8 SC

A.R.T. tuning cég készített az új Range Rover-ből, egy tuning változatot. A tuning változat neve A.R.T. Road Buster, ami inkább utcai használatra készített kocsi. Az alap autó egy 510 lóerős (375 kW) V8 Range Rover, aminek a külsejét, belsejét, és a kipufogó rendszerét módosították. Az A.R.T. Road Buster széles karosszériája kapott, letisztult külsőt, ami a kiváló tuning szakértőknek köszönhető.

  

A kocsi első ütközője kapott oldalanként 3-3 LED világítást, aminek neve LED Triple Beam lámpa (egy nagy sugarú fényszóró LED-et, egy ködfényszóró LED-et, és egy helyzetjelző LED-et tartalmaz), és még első beépített légterelőt is kapott az ütköző. A Road Buster dinamikus karakter még kapott kerékdob szélesítéseket, oldalsó küszöbborításokat, és a hátsó ütköző beépített diffúzort. A hátsó ütköző  feltűnő vonás az A.R.T  Road Buster sport kipufogó rendszere, ami rozsdamentes acélból készült,  és 4 krómozott, galvanizált 100 mm-es kipufogóvéget kapott.

    

A vásárlók választhatnak két felni közül, az egyik a 10 x 22”-es A.R.T. mono ART1 felnik, a 295/35 R22-es gumiabroncsokkal, és a másik választási lehetőség a 11x23”-as A.R.T. forgeART1 felnik, 305/30 R23 gumikkal. A lélegzet elállító külső mellett az utastér sem egy hétköznapi. Az utastér ülései A.R.T. Nappa/Alcantara bőr kárpit csomagolást kaptak, és gyémánt varrást. A két színű bőr a kormánykeréken is visszatér, amik összességében egy igen különlegesnek számító Range Rover-t adnak a vásárlónak. 

                                                                                                      2014. 01. 10., 11:59:04

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet