MENÜ

  

Bentley-k a Goodwood-i fesztiválon

Bentley múlt héten bejelentette, hogy néhány új modelljét a Goodwood Festival of Speed-en is bemutatja, ami június 26-29 között kerül megrendezésre. Az erős és igen magas sebességet elérő luxus autókat gyártó Bentley, itt mutatja be új Continental GT3 versenyautóját. A kocsi egy 600 bhp teljesítményű GT3 versenyautó. A meghajtásáról egy 4.0 literes V8-as motor gondoskodik majd. Az új modell a vállalati versenybe való visszatérésére készült, amivel 24 órás versenyeken is indulnak majd. A bemutatott Bentley-k között még megtalálható lesz az új Bentley Continental GT V8S is.

   

Bentley Continental GT V8S                                     Bentley Flying Spur V8

A V8-as Continental meghajtásáról egy twin-turbo 4.0 literes motor gondoskodik, amivel a kocsi csúcssebessége 309 km/h és a gyorsulása 0-96 km/órára pontosan 4.3 másodperc. Az új Continental GT V8S alacsonyabb és merevebb felfüggesztést kapott. A kipufogóról egyértelműen azonosítható a V8-as Continental, mivel nyolcast formáznak meg a kipufogó végei. A kiállított modellekhez még csatlakoznak a legendás Bentley versenyautók, az „Old Number 2” és „Old  Number 3”, amik az „Old Number 1”-es versenyautó mellett versenyeztek.

     

Old Number 1                                              2014 Bentley Continental GT3                       

Az „Old Number 1” versenyautó, ami egy Speed Six Bentley megnyerte a Le Mans-i versenyt 1929-ben és 1930-ban. Bentley még elhozza Goodwood-ba az új Flying Spur V8-at is. A nagy sedan ötvözi a luxust és a tágas utasteret, amiben fa és bőr is megjelenik. A luxus sedan ideális a munkára, vagy a pihenésre mozgás közben.  A Flying Spur csúcssebessége 295 km/h és a gyorsulása 0-96 km/órára kevesebb, mint 5.0 másodperc. 

- Rick - 

2014. 03. 24., 08:20:55

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet