MENÜ

                                                                                                    

Chevrolet Camaro tuningok, a SEMA Show-n

A ma megkezdődő SEMA Show-n, a következő Camaro alkotások is megjelennek. A kocsik között ott vannak a limitált kiadású Spring Special Edition 2LT és 2SS felszerelésű Camaro-k. A kocsik árairól, és várható elérhetőségéről még nincs információ. A kocsi részletei tartalmazza a Summit White (fehér) fényezést, Blue Ray (kék) verseny csíkokkal, a karosszéria színére fújt ZL1 légterelőkkel. A Camaro Spring Special Edition még ezek mellett, kap Chevrolet kiegészítőket, alapvető effekt csomaggal, és hűtőráccsal, plusz a 21”-es felnik, és a kék szövet tetővel, a Cabrio-n.  

  

Az LT modellek kapnak 323 lóerős V6-os motort, míg az SS modellek 6.2 literes V8-as small block-ot kapnak, névleges 426 lóerővel, amihez 6 fokozatú kézi váltót szerelnek, vagy 400 lóerővel, de 6 fokozatú automata váltóval. A másik modell, a SEMA Camaro, ami a Chevrolet Performance Garage Camaro Concept. Az alapja a 2014 Camaro SS volt. A kocsi ground-effect csomagot kapott Chevrolet kiegészítőket, hátsó légterelőt, hűtőrácsot, RS fényszórókat, és hátsó lámpákat, valamint elsőtétedő visszapillantókat, és hátsó diffúzort. A Chevrolet Performance Camaro V6 és V8 is a 2013 SEMA Show-n fog debütálni.

    

A Camaro V6 concept kap Brembo fék szettet, a Camaro SS-től, Chevrolet kiegészítőket, mint a hűtőrácsot, valamint a teljesítmény és külső módosítások listáját, a pedál szettel együtt. A Camaro V8 concept, kapott teljesítmény javítást, komolyabb légbeömlőket, ZL1 fék szettet, és ZL1 váltót. A kocsi akár személyre szabható, ami majd a Chevrolet márkakereskedésekben lesz elérhető. A Camaro tartalmazza a hátsó légterelőt, színre fújt motorháztetőt. A 2014 Chevrolet COPO Camaro, egy versenyautó. A kocsi kapott NHRA-bukókeretet, és más biztonsági berendezést, az egyedülálló szolid hátsó tengellyel. 

2013. 11. 05., 17:48:26

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet