MENÜ
     
 

Citroen  DS3 új fényszórókkal

Citroen, a DS modell család első tagjának fényszóróit lecserélte új fejlesztésű változatokra, amik a jelenlegi legújabb világítás technikákat kapták meg. A két DS3-as feljavítása az első fényszórók, és a hátsó lámpák mellett még megkapta, az új Active City Brake (aktív városi fék asszisztens) technológiákat.

 
 

 Citroen DS3 new headlights - 01  

Citroën DS3 Special Edition - új fényszórókkal és új hátsó lámpákkal -

 
  A megújult modellek már Euro6-os motorokat kapnak. A DS3-as modell indította el a DS modell családot, amihez csatlakoztak később a DS4 és DS5 modellek is, valamint legutóbb a DS3 Cabrio. A DS3 indítása óta több, mint 300 000 db-ot eladtak és az értékesített modellek 66%-a új ügyfelek kezébe került. Az új fényszórókat a tervezők kombinálták LED és Xenon technológiákkal. Az új fényszórók nagyobb láthatóságot adnak a DS3-as modelleknek, a tompított és távolsági fényekkel egyaránt.  
 

   

Az új DS3 fényszóró

 
 

A fényszóró három LED modult és Xenon modult tartalmaz, ami jobb megvilágítást biztosít a hothatch-nek, valamint az új fényszórók hosszabb élettartamúak, mint a hagyományos halogének. Az új technikás fényszórók élettartama 20 000 óra. Az új fényszórókat ihlette a Numéro 9 és Wild Rubis tanulmány modell. A megújult modell még megkapta a LED nappali fényeket az első légnyílásokba, valamint jellegzetes 3D hatású hátsó lámpákat is. 

További képek » » itt

 - Kartos Patrik -

2014. 05. 24., 09:48:18

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

 

 

 

 

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet