MENÜ
   
 

HSV GTS Maloo Limited Edition

HSV csak 12 hónapja forgalmazza a Gen-F GTS modelljeit, ami a legerősebb gyártott modell, amit valaha készítettek Ausztráliában. A HSV egy limitált kiadású GTS Maloo-t készített, ami 430 kW (585 lóerő), és 740 Nm nyomaték leadására képes, ami a 6.2 literes Supercharged LSA motornak köszönhető. Az LSA hajtásláncot még kiegészítik a prémium fék csomaggal is, ami tartalmazza a könnyű AP 6-dugattyús féknyergeket, a 390 mm-es (első) és 372 mm-es (hátsó) kétrészes féktárcsákkal. A GTS Maloo felszerelése tartalmazza a Torque Vectoring-ot, ami segíti csökkenteni az alulkormányzottságot, amikor a járműre nagy erő hat. A GTS Maloo megkapja a GTS első ütköző design-t, ami agresszívebb megjelenést ad, és növelték a légnyílásokat is.

 
 

2015 HSV GTS Maloo

 
  A GTS Maloo elérhető lesz bármelyik váltóval, amik között megtalálható a TR6060 hatfokozatú kézi váltó, olajhűtéssel, és a dupla tárcsás kuplunggal, valamint még választható lesz hozzá az opciós listáról a 6L90E hatfokozatú automata váltó is, szintén olaj hűtéssel. A HSV egyedülálló nappali világítást, oldalsó szoknyákat, platófedelet, és vizuális átalakítást kapott. A megjelenését még feldobják a 20”-as Blade kovácsolt felnik, a króm négyszögletes kipufogó végekkel, és az egyedülálló számozott tábla, valamint az LSA és GTS jelvények. A GTS Maloo két új színnel lesz elérhető, ami között megtalálható a dzsungel zöld is. A HSV modell utastere sport üléseket kapott, Onyx bőrben, vagy az opciós „Red Hot” bőrbe csomagolva.  
 

 

Reklám

 
 

A HSV GTS Maloo felszerelése még tartalmazza a HSV Driver Prederence Dial-t, ami megkönnyíti a beállítását a járműnek, mint pl. az ESC-t, a Traction Control-t, a Launch Control-t (kézi váltóknál), az elektromos kormányrásegítést, és az új elektromos Bi-Modal Exhaust három móddal – Touring, Sport, és Performance. A HSV Maloo-ból sem maradhatott ki a Head-up kijelző, a sávváltásra figyelmeztető rendszer, vagy az eső érzékelős ablaktörlők. A GTS Maloo-ból összesen 250 db fog készülni, amiből 240 Ausztráliában lesz értékesítve, és a maradék 10 Új-Zélandon. Mindegyik modell egyéni számozást kap egy kistáblán feltüntetve, amit elhelyeznek a HSV GTS Maloo-n. Az új limitált szériás modell gyártását november elején kezdik meg, és később még e-hónapban fog megérkezni a kereskedésekbe. 

- Kartos Patrik - 

2014. 11. 09., 16:54:30

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet