MENÜ
   
 

Kia Cee'd és Pro_Cee'd GT

Az új Kia Pro_Cee'd és Cee'd GT rendelése már nyitott, az indulóára mindkét karosszéria változatnak 22 900 € (kb. 7,0 mil. Ft). Az első autók várható érkezése augusztusban lesz. A sport Cee'd-ekből Szlovákiában, és valószínűleg Magyarországon is csak GT felszerelés névvel lesz elérhető. Az Egyesült Királyságban viszont két szinttel lesz választható, a GT mellet még a GT Tech is elérhető lesz. A GT Tech extrái közül szinte minden megtalálható a hazai piacon értékesített modell extrái között.

 
 

  

Az új Kia Pro_Cee'd GT & Cee'd GT

 
  Az alap GT verzió kiemelt tartozékai a 18"-as könnyűfém felnik, a piros féknyergek, és a Recaro ülések, plusz az utastérben Bluetooth csatlakozást, klímát, és 6-hangszórós rádiót kapunk. A Kia 7 év garanciája a hothatch-re is érvényes lesz. A másik felszerelés, ami hazánkban nem lesz elérhető, az a GT Tech, ami még hozzáteszi a 7 col méretű érintőképernyőt, amihez tartozik a navigációs rendszer, a tolatókamerával (4.3" - 300€), a fűtött kormánykerék, és ülések (290 € - kormány és ülések), valamint az adaptív Xenon fényszórók (750 €). A Kia ünnepli az első hothatch-e érétkesítésének indulását ezért, egy speciális kiadású modell is elérhető lesz, ami a GT 1st Edition nevet fogja viselni.  
 

    

Kia Pro_Cee'd GT & Cee'd GT utastér részletek

 
  A GT 1st Edition ára 27 290 €/ 8,2 - 8,4 mil. Ft, amiből csak kb. 50 db érkezik mindegyik ország piacára, ahol értékesíteni fogják. A felszerelése tartalmazza az extra fényes fekete betéteket, a különleges küszöbborítást, és a napfénytetőt. A kocsi csak egy színben lesz kapható, a Fusion fehérben. A GT Cee'd-ek meghajtásáról egy 1.6 literes turbófeltöltős erőforrás gondoskodik, 204 lóerejével és 265 Nm-es nyomatékával. A motor teljesítménye és nyomatéka, a kézi 6-fokozatú váltón keresztül jut az első kerekekre. A Pro_Cee'd GT gyorsulása 0-100 km/órára 7.7 másodperc, és a csúcssebessége 230 km/óra. A GT változatok fogyasztási adatai is versenyképesek, ami a 7.7 l/100 km-es átlagfogyasztást, és a 171 g/km-es CO2-kibocsátást jelenti.  
 

    

A külső részletek

 
 

A kocsi sportosabb hangolást kapott, ami azt jelenti, hogy a lengéscsillapítók új beállítást kaptak, a rugók merevebbek lettek, a kormányzása precízebb lett, és a fékeket nagyobbakra cserélték. A vetélytársai közül a Ford Fiesta ST-hez képest a kezdőára 1 910 €-val magasabb, de viszont a Fiesta kisebb a Cee'd-nél. A Ford Focus ST-hez képest viszont 4 500 €-val olcsóbb, de a Focus ST 5-ajtós és kombi kivitelben érhető el, és a teljesítménye 46 lóerővel magasabb.

- Kartos Patrik - 

2013. 06. 24.,14:42:51

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet