MENÜ
     
 

Új Monte Carlo Škoda-k, és L&K Octavia-k

Škoda a Genfi autókiállításra pár újdonságot elhoz. Az új VisionC concept mellett bemutatják az új Octavia Scout-ot, ami mellett még láthatóak lesznek az új Laurin&Klement felszerelésű Octavia-k, és a Monte Carlo felszerelésű CitiGo, Rapid Spaceback, és Yeti modellek. Az új Laurin&Klement felszerelésű modellek visszatérnek az új Octavia felszerelés szintjei közé is. Az új felszerelés szint tartalmazni fogja a 18”-as alu. felniket, a bi-xenon fényszórókat (a LED nappali fényekkel), és a LED hátsó lámpákat.

 
 

 

Az új CitiGo és Yeti Monte Carlo

 
  A új L&K felszerelésű Octavia-k utastere tartalmazza a multifunkciós kormánykereket, a bőr/Alcantara üléseket, a feljavított audio rendszert, és az extra dekoratív betéteket. Az L&K felszerelésű Octavia-k egy 1.8 TSI benzinmotorral, és két 2.0 TDI dízelmotorral lesznek elérhetők. A kocsikhoz még választható lesz 6-fokozatú kézi- és DSG váltó, valamint első kerék- ill. összkerék-meghajtás közül is választhatunk némelyik erőforrásnál. Az új modellek várható érkezése 2014-ben lesz.  
 

 

Az új Octavia Scout és az Octavia Laurin&Klement

 
 

A Laurin&Klement felszerelésű Octavia-k mellett még bemutatják Genfben az új Monte Carlo felszerelésű CitiGo-t, Rapid Spaceback-et, és Yeti-t. Az új modellek felszerelése tartalmazza a fekete felniket 15”-17” méretekben, és a sötétített ablakokat. A Yeti és a Rapid Spaceback fekete tetőt is kap, ahogy a Fabia Monte Carlo is. A kocsik utastere speciális piros varrású kormánykereket, fekete utastér kiegészítőket, és sport üléseket kapott. 

- Kartos Patrik - 

2014. 02. 25., 18:04:28

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet