MENÜ

   

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo

Nissan elvitte legújabb tanulmány modelljét a hétvégi Goodwood Festival of Speed-re. Az új modell lehet még a jelenlegi GT-R utódja is. A Gran Turismo-ban már az új Nissan tanulmány ki is próbálható. Az idén 15. évfordulóját ünneplő Gran Turismo játék hatására egyre több Gran Turismo névvel ellátott új tanulmány modell jelenik meg a gyártóknál, mint pl. a Mercedes-Benz AMG Vision GT modellje is.

 

A fiatal csapat a Nissan Design Europe-től készítette a formatervet, a Design Director Taisuke Nakamura vezetésével. A játékban több, mint 100 Nissan került be. Az új modell korlátozások nélkül lett megtervezve, mint ahogy a Mercedes tanulmánya és a végeredmény a Nissan-nál is hasonlóan nagyon modern sportkocsi lett. Az autó kulcstényezője a Nissan GT Academy, aminek programja által már több virtuális versenyzőből lett hivatásos versenyző a valódi verseny sorozatban.

 

Gran Turismo játék oktató részt is tartalmaz, amin a kezdők elsajátíthatják a megfelelő kanyar vételt, stb.-t és mellette az online versenyekkel kijuthatnak az igazi versenyre is. Az új Nissan tanulmányt a Goodwood Festival of Speed résztvevői élőben is megcsodálhatták, valamint a Gran Turismo 6 játékban a hejlyszínen is kipróbálhatták. 

2014. 07. 01., 17:35:50

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet