MENÜ

   

Nissan Micra Nismo

Nissan modelljei közül, megint egy tüzes modellt készített a Nismo. A Juke Nismo után, most a Micra-t vette kezelésbe a Nismo. Az már biztos a kocsiról, hogy sportosabb karosszériája és nagyobb teljesítményű motorja lesz. Ha minden igaz egyenlőre Európai piacon nem fogják értékesíteni, de várhatóan a gyártás megkezdése után hamarosan megkezdik a hazai értékesítését is.

Nismo modelljei közül jelenleg a Juke Nismo és a 370Z Nismo kapható, de hamarosan bővül a kínálat. A Micra (Japánban: March) két Nismo verzióban lesz elérhető. Az alapmodell meghajtásáról, a frissebb azonos 1.2 literes motor gondoskodik az XTRONIC CVT váltóval (1 540 350 Jen). A másik erősebb verziója, ami a Nismo S (1 770 300 Jen) feliratot viseli, már egy négyhengeres 1.5 literes benzinmotort kapott, és a hozzátartozó 5 fokozatú kézi váltót. Az 1.5 literes motorral 38 lóerő plusz teljesítménye van a Micra-nak, aminek így az összteljesítménye 116 lóerő lesz, és karosszériája merevebb lett a tervezőknek köszönhetően.

Mindkét Nismo Micra fejlett aerodinamikai alkatrészeket kapott, mint pl. az első légterelőt, hátsó diffúzort, hátsó légterelőt, piros visszapillantó borítást, küszöböket, és Nismo emblémát. Az utastérben viszont egyedi bőr sport ülések, sport kormánykerék, Nismo küszöb díszlécek, és piros varrások várják az tulajdonosaikat.

2013. 06. 27., 00:58:25

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet