MENÜ

                                                                                                                            

2014 Scion FR-S „Toyota GT86” a SEMA Show-n

Toyota amerikai Scion márkájú modelljeiből, tuning változatok készültek. Az FR-S-ből is jó pár darab tuning változatot nyilvánosságra hoztak, ami a Toyota GT86, Scion emblémás változata. A első FR-S tuning modell, a DJ és Steve Aoki gyártókkal közösen készült el. A kocsi egyedi fényezést, szokásos Pioneer audio rendszert, csomagtérfedélbe szerelt kijelzőt, köd gépet, és strobe világítást kapott.

          

A következő FR-S concept-et, a Bulletproof Automotive készítette. A sport kupé szénszálas utasteret, szélesebb karosszéria készletet, és turbófeltöltős motort kapott, ami 500 lóerő leadására képes. A legerősebb FR-S a drift prototípus, a Greddy Performance-tól. A tunerek hozzáteszik az agresszív aero kitet, és a turbófeltöltős 2JZ-GTE motort, ami a 4. generációs Toyota Supra-tól származik, és 750 lóerő leadására képes.

          

FR-S-ből még egy városi stílusú változat is készült, ami tartalmazza a concept kamera visszapillantókat, az egyedi bőr belsőt, és a sima karosszéria készletet. A Scion xB is megjelenik a Las Vegas Convention Center-ben. Az autóból egy miniatűr limuzin készült, üzleti témával. A kocsi tartalmazza a fedélzeti Wifi-t, a Mac Mini számítógépet, a vezeték nélküli perifériákat, és a kihangosítót a telefonokhoz.

          

Az FR-S és xB mellett, még bemutatnak három tC modellt, ami az évi Scion Tuner Challenge része. A japán autógyártó adott három Egyesült Államoki tunernek kocsit, 15 000 $-os költségvetéssel és az őrült tunereknek 90 napjuk volt a kocsik elkészítésére. Josh Croll, Mertztown-ből „Pennsylvania” épített egy narancssárga, jobbkormányos modellt, széles felnikkel és letisztult külsővel.

          

A második tC készítő Walter Franco, Seattle-ből egy VIP megjelenésű modellt épített. A luxusautó szarvasbőr belsőt - rombusz varrással,  pearl white „fehér” fényezést, és feljavított audio rendszert kapott.

          

Az utolsó versenyző tuning cég a Young Tea, Alhambra-ból „California”, akik egy kékeszöld, kiszélesített sárvédős modellt készítettek, hátul kettős diffúzorral és légrugózással. A verseny győztese 10 000 $ jutalmat kap, és a végeredményt a SEMA Show-n mondják meg.

További képek itt!

2013. 11. 01., 13:25:41

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet