MENÜ

    

Team M-Sport Bentley

A Team M-Sport Bentley bejelentette a versenyzők felállását a 2014 motorsport szezonban. A hat Bentley Boys, a Continental GT3-as versenyautókkal fog versenyezni. A próba versenyen már lehetett látni az új versenyautókat, ahol 4. helyezést sikerült elérni. A próba verseny a Gulf 12 órás verseny volt (Abu Dhabi-ban) decemberben tavaly. A Continental GT3 versenyzői a következők: Steven Kane és Andy Meyrick. A versenyzők között még megtalálható Smith, Kane, és Meyrick. Guy Smith már 2001 óta Bentley Boy, és vezette a Speed 8 Prototype-ot. Guy Smith versenyzett USA-ban, és korábban ALMS bajnokságban versenyzett.

 

Steven Kane már 15 éves karierrel rendelkezik, és elsősorban túraautó és sport autókkal versenyzett. Andy Meyrick igazolt pálya rekord-ot döntött, ami tartalmazza a 4. helyet a 24 órás Le Mans-i autó versenyen. Tapasztalatot szerzett még a British F3-ban, a VLN-ben, és a GT3 kategóriában. Duncan Tappy versenyezni kezdett 10 évvel ezelőtt, és nyert különféle nyitott bajnokságokban. Tapasztalatot szerzett az A1 GP-ben, a Monza 1000 km-es Le Mans Series versenyen, a Porsche Carrera Cup-on, és a Superleague Formula-n.

   

Az elmúlt két évben a GT3-ban versenyzett, UK-ban és Európában. Antoine Leclerc pilóta az első Francia Bentley Boy lesz. A tökéletes versenyző GT tapasztalattal. Antoine vezetett a teljes szezonban a Blancpain Endurance Series-ben, ami tartalmazta a 24 órás Spa-t. A hatodik pilóta pedig a Formula-1-ben is részt vett Jérome d’Ambrosio. A Jérome d’Ambrosio gyakorlott versenyző aki gokartozással kezdte, később a Formula-1-ben a Virgin Racing csapatnál versenyzett az F1 World Championship-ben, 2011-ben. Befejezett 16 nagydíjat a 2011-es szezonban. 

- Rick -

2014. 03. 28., 20:46:37

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet