MENÜ

                          

Chevrolet-ek is megjelennek a SEMA Show-n

Chevrolet is megosztott néhány képet modelljeiről, amik megjelennek a 2013 SEMA Show-n. A Las Vegas-i SEMA Show előtt mutatnak meg néhány modellt, de a kiállítás kezdése csak November 5-én lesz.

A Chevrolet modelljei közül a Sonic-ot is kezelésbe, vették ami igen sikeresnek bizonyult, és az Európai piacon Aveo néven értékesítenek. Az első tuning változata a Performance Sonic RS concept, ami nagy áramlású kipufogót kapott, ami elősegítette a teljesítmény növekedését. A kocsi még kapott alacsonyabb felfüggesztést, 18”-as felniket , és színezett fényszórókat és ködfényszórókat.

           

A másik  Sonic, pedig a Ricky Carmichael All-Activity Sonic concept. A kocsi fejlesztésekor együtt működtek X Games arany érmes Nascar sofőrjével, Ricky Carmichael-vel. A kocsi meghajtásáról, egy 1.4 literes turbófeltöltős motor gondoskodik, plusz a Sonic kapott ültetett futóművet, a Chevy Performance fékeket feldobták, Wilwood féknyergekkel, és saját egyedi 18”-as felniket szereltek a kocsira. A Sonic-ot szatén fekete külső fényezéssel látták el, és egyedi  mintákkal az oldalán. Az utastérben a tervezők fekete bőrt, lapos aljú kormánykereket, és Fox Racing kárpitot használtak.

A kiállított modellek között elektromos modell is megjelenik, ami a Chevrolet esetében az új eleketromos Spark EV. A kocsi neve Spark EV Performance concept, aminek módosították a teljesítményét. A kocsi gyorsulása 96 km/órára 7.5 másodperc, a módosítások után. A Spark-ról sem maradhatott le, az egyedi fényezés és a kiegészítő illusztrációk.

       

Cruze is a tuning modellek között van, ami a Personalization Cruze Diesel concept nevet kapta, ami egy alternatív meghajtás, a hagyományos benzines modellek mellett, ahogy az EV Spark is. A kocsi még egy kisebb karosszéria átdolgozást is kapott, ami a 3dCarbon-tól származik. A Cruze még egy Kicker  audio rendszert is kapott.

Az Európai piac legnagyobb Chevrolet sedan-ja a Malibu, amelyből a felfrissített változat került a tuning-osok keze alá. Az alap autó egy LTZ felszerelésű Malibu volt, a 2.0 literes turbófeltöltős benzinmotorjával. A kocsit feldobták a 19”-es felnikkel, és Borla kipufogóval.

             

Az Amerikai piac legnagyobb sedan Chevy-je, az Impala, ami méretben az A8-as Audi-val van egy szinten. Az alap autó szintén LTZ felszerelésű volt. A 2014-es Impala-t feldobták, egyedi hűtőráccsal, és 20”-as felnikkel. Az Urban Cool Impala, utasterében magas fényű zongoralakk fekete elemeket használtak fel, plusz lyuggatott bőr üléseket, narancs kontrasztos varrással, és 11 hangszórós Bose Centerpoint audio rendszerrel látták el.

2013. 10. 26., 20:57:24

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet