MENÜ

                                                                                                                                               

2014 Tuning Transit Connect-ek, a SEMA Show-n

Ford 57 járművéből már néhányat nyilvánosságra hozott, mint pl.  a tuning Fiesta-k, Focus-ok, Fusion-ők, vagy a Mustang. A legújabb nyilvánosságra hozott tuning modellek, a legújabb Transit Connect-ből készültek.

Blood & Grease sportruházati vállalat, és a legjobb ismert autó- és zene témájú retro rövid ujjúkat is forgalmazza. A 2014 Transit Connect XLT-t mobil divat bolttá alakították. A Fekete Cargo Van oldalán, ott az arany Blood & Grease logo jellegzetes vonásokkal, és hozzá még arany színnél lefújt felniket kapott a kocsi, és egyedi utasteret, amit csak a kiállításon tudunk meg.

   

A következő tuning Transit Connect XLT-t, a CGS Motorsports vette kezelésbe, ami egy Chino nevű California városból származik. A cég a nagy-teljesítményű levegő szívórendszerre szakosodott, és még a kocsit feldobták a Cat-Back kipufogóval. A kocsi a verseny csapatokat támogatja, ami fel van szerelve acél tároló rekeszekkel, szerszámokkal és alkatrészekkel, VIAIR kompresszorral és Lincoln Electic hegesztő berendezéssel.

A Transit Connect Cargo Van-t, még az Impulse Marketing & Media is kezelésbe vette, akik a jégkrém szállító furgon stílus alapján készítették a Transit-ukat. A kocsi úgy van felszerelve, mint a pékség furgonja, és sport után gyártott felniket, és egyedi kétszínű fényezést kapott.

   

K-Daddyz Kustomz egy karosszéria és festék specialista tuning cég, aminek székhelye Bakersfield, California. A K-Daddyz Kustomz is egy Transit Connect Cargo Van-t vett kezelésbe, aminek témája a mobil grafikus stúdió. A kocsi szolgál, mint guruló hirdetőtábla, külső karosszéria módosításokkal, stílusos felnikkel, és vad fényezéssel.

Mobsteel, a Michigan-i  tuning vállat, ami a klasszikus luxus autókat veszi kezelésbe. Most egy furgonnal kellett valamit kezdeniük, de elég jó kocsit készítenek ebből is. A furgonból egy átlagos külsejű hot-rod furgon lett. Fekete fényezéssel és arany logóval, valamint arany színű felnikkel egyedi külsőt kapott a furgon. Az utastérben pedig, fa mintázatú padlót kapott.

   

2014 Transit Connect Wagon-t, az eJudged vállalat is átdolgozta. Az új egyterűt felszerelték egyedi külső festéssel, és karosszériával, ami egy mobil parancsnoki állomásnak felel meg, és ideális iroda az autószalonon.

A következő egyterű Transit Wagon-t, a Pentech Automotive módosította. A vállalat székhelye Anaheim, California. A kocsi kapott pikáns kockás zászló motívumot, és egyedi felniket. A Transit Custom-ot a fiatalok ízlése szerint tervezték, és a Pentech még a második üléssorba két vezetés szimulátort is beszerelt.

   

Strange Motion csapata a Transit-ból, egy BMX kerékpár-verseny csapat utazó járművét készítette el. A kocsi narancssárga, fekete és fehér kombinált fényezést kapott, ami egyben a csapat színe is. A Transit Custom Wagon, még kapott fekete-fehér felniket és az utastere 6 ülést tartalmaz, valamint kerékpárt a tetején.

A Transit Connect Wagan és a Cargo Van modelleket, a november 5-8 között megrendezett SEMA Show-n lehet megtekinteni, de előtte még a Ford nyilvánosságra hoz, néhány képet és információt, a tuning F-150 és Super-Duty truck-okról. 

 

2013. 10. 25., 20:43:04

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet