MENÜ
Új Honda Fit EV 
 
Honda is beszáll az elektromos hajtású autók piacára Amerikában. Amerikai piacon a versenytársai a Nissan Leaf, a Ford Focus, és a Mitsubishi i ( nálunk Citroen Zero, és a Peugeot iOn néven is kapható). Az autó ütemezett bevezetése nyáron kezdődik California-ban. A hatótávolsága egy feltöltéssel várhatóan 132km (82 mérföld) lesz vegyes használatnál.
 
 
 
Vetélytársainak hatótávja egy töltéssel, itt van a Nissan Leaf 117,5 km-es ( 73 mérföldes) hatótávval, a Ford Focus EV 122km-rel ( 76mérföld ), és a Mitsubishi i a legkisebb hatótávolságával azaz 100 km( 62 mérföld) egy feltöltéssel. Az új Fit EV havibérlete 389 $ lesz. Tavaly novemberben mutatták be a Los Angeles-i Auto Show-n. A Nissan kereskedelmi ára 36 050 $, az alap Leaf lízing ára 369 $.
 
 
 
Miközben az alap benzines Fit kezdőára 15 325 $, az EV elektromos változat teljes ára kb. 38 000 $ lesz. Mint a legtöbb EV, az elektromos Fit (Jazz) hatótávolsága is kisebb egy feltöltéssel, mint a mpg ( egy gallonnal hány mérföldet lehet lemenni - ez Amerikéban a fogyasztási adat, de nálunk ez az adat pont a fordítottja, itt meg van adva hány liter üzemanyagból lehet lemenni 100km-t) egyenértékű hatótávolsága.
2012

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet