MENÜ

                                                                                                                                                              

Volvo Estate Concept

Volvo egy újabb tanulmány autót mutat be a Genfi autókiállításon, ami egy 3 ajtós kombi. Az új modell vonásai tartalmazzák a Concept Coupe és Concept XC Coupe vonásait, amiket már korábban bemutattak a Frankfurti és Detroiti autókiállításokon. Az előző két tanulmány autó főleg a design-ra összpontosított, amit a kombi tovább visz.

  

A Volvo új utastér design-t alkalmazott az új 3 ajtós kombin, ami kapott érintőképernyős panelt, és néhány gombot. A kocsi rendszerei vezérelhetők lesznek az érintőképernyőn keresztül, és a kormányon elhelyezett gombokkal, valamint hangvezérléssel.  A kocsi információ-, navigáció- és média rendszereinek információit a középső érintőképernyő írja ki.  A külső design-t ihlette a legendás Volvo 1800-as, ami az 70’-es évek ikonikus Volvo-ja volt. A kocsi külső részletei tartalmazzák a korábbi tanulmány modelleken bemutatott T formájú nappali világítást, ami már védjegy lesz az új Volvo modelleken.

        

A tanulmány autó még kapott teljes hosszúságú üvegtetőt, 21”-es felniket, és alacsony hosszú motorháztetőt. A külső megjelenése mellett még az utastér felszerelése tartalmazza, az új minőségi anyagokat, a faberakást, valamint olyan különlegességet, mint a narancssárga színű biztonsági öveket, ami a Porsche-nál, és hasonló nagykategóriás sportkocsiknál láttam eddig. A tanulmány autó bemutatja a legújabb technikákat és design-t, amit az új Volvo modellek megfognak kapni, de lehetséges hogy ebből a Volvo-ból is sorozatgyártású változat lesz. 

2014. 02. 28., 10:27:42

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet