MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2012 Hyundai ’Hexa Space’ Concept – Hírek – Hyundai – Concept – Egyterű – T-GDI -

Egy többcélú modellel készül a Hyundai

A Hyundai Motor Company a legújabb tanulmány modelljének világ premierjét, a New Delphi-ben megrendezett Auto Expon tartja, ahol egy új többcélú modellt mutatnak be, „Hexa Space” névvel. Az új concept modellel forradalmasítják a beltér használatát, egy másik példaként a Hyundai „Új gondolkodására. Új lehetőségeire.” A Hexa Space, a HND-7 kódnevet kapta meg, és a Hyundai jellemzői a „Fluidic Sculpture – Folyékony szobor” dizájn nyelv, beleértve a merész vonalvezetést az oldalsó elemeken. A Hexa Space beltere magába foglal más elemeket is a családi dizájnnal, olyanokat, mint a Hyundai a megkülönböztető hatszögletű ráccsal, ami visszatér az utastér ülés dizájnjában is. A jármű jellemzői a nyolc vékony, hatszög alakú ülés, amik úgy illeszkednek egymáshoz, mint a puzzle darabok, és maximalizálja a belteret, miközben minimalizálja a jármű szélességét. A méhsejttől az építészetig, a hatszöget a tér hatékonyságának optimális alakjaként ismerik, a helytakarékosság érdekében.

 
 

Hyundai 'Hexa Space' Concept

 
  A Hexa Space, a 30-40 év körül fiatal városi családokat célozza meg; az ügyfelek, akik praktikus és igényes életmódot folytatnak, a világ feltörekvő gazdaságainak nyüzsgő és izgalmas városaiban. Ezeknek az ügyfeleknek szükséges a járműveiknek több feladatnak is megfelelni, és a Hexa Space egyedülálló üléskialakításával kielégíti ezeket az igényeket. Az ülések többféle kombinációt kínálnak – a középső ülések összecsukhatók a kényelem érdekében, a második üléssor ledönthető, így jön létre a limuzin funkció, és a hátsó üléssor ledöntésével a könnyű rakomány szállítása sem probléma. Ezek mellett a hét ülés ledönthető, ami után sík padlós csomagteret kapunk, ami megfelel a nehéz szállítmányozáshoz és mind a nyolc ülés ledönthető a kempingezéshez/táborozáshoz. A középső ülések az első két sorban a Hexa Space-ben ezeket pozícionálták kissé az ülések mögött, mindkét oldalon lehetővé téve az utasok számára, hogy hárman üljenek egymás mellett, anélkül hogy szűkös lenne a hely.  
 

Hyundai 'Hexa Space' Concept szép világos belteret kapot, ami igazán tagás utasteret nyújt a vezetőnek és 7 utasának

 
 

A Hexa Space-be a be- és kiszállás egyszerű, köszönhetően az innovatív ajtó dizájnnak. A hátsó ajtók kiemelkednek és visszacsúsznak, a szélesen nyitott bejegyzés létrehozásával mindkét oldalon. A Hexa Space utasterét high-tech funkciók egészítik ki, amik tartalmazzák az érintőképernyős közép konzolt, a nyomógombos váltót és az ionizáló légtisztítót. Az utastérben több tárolóhelyet is elhelyeztek. A tágas beltér ellenére a Hexa Space szűk szélességgel rendelkezik, a kulcs a zsúfolt városi utcákon való manőverezhetőség, Indiában és a világ feltörekvő nemzeteinél. A Hexa Space osztozik a platformon a Hyundai kompakt ix20-as modelljével, ami csak kissé szélesebb. A Hexa Space 4 300 mm hosszú, 1 820 mm széles és 1 647 mm magas, ami jelentős fejteret biztosít. A tengelytávja 2 750 mm és 19”-es felniket kap, ami a sportos megjelenéséhez hozzá tesz. A Hexa Space meghajtásáról a Hyundai Kappa 1.2 GDI turbófeltöltős motor gondoskodik, amihez egy 6-fokozatú automata sebességváltót szereltek.

- Kartos Patrik - Hyundia Motor Company News -

2012-01-05, 23:13:16

 
 

 

 
 

 

 

 

website counter

 

2012 Mercedes-Benz G63 & G65 AMG

 

 

 

 

   
Asztali nézet