MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2022 Hyundai Tucson XRT – Hírek – Hyundai – Off-Road Style - USA piac -

Az új Tucson, off-road stílusban

A Hyundai bővíti a népszerű Tucson modelljének kínálatát az amerikai piacon, az új off-road stílusú XRT változattal. A 2022-es Tucson XRT modell egy masszív off-road megjelenésű változat lesz a kínálatban, a merész új megjelenéssel a rajongók számára. A Tucson XRT kínál a szokásos Tucson alapmodellektől eltérő külső megjelenést, ami tartalmazza az XRT-exkluzív felniket és a sötét külső karosszéria részleteket.

 
     
 

A Tucson XRT felszerelés alapját a Tucson SEL modell változat adja, a Convenience csomaggal és elérhető a belsőégésű motorral szerelt modellekhez, ami választható a Hyundai exkluzív HTRAC® AWD összkerék-hajtással, vagy sima elsőkerék hajtással is. A Tucson XRT FWD kezdőára 32 625 US $ lesz, ami körülbelül 10.6 millió Ft-nak felel meg, és az AWD összkerék hajtású kivitel 34 125 US $, ami viszont 11.1-11.2 millió Ft körül mozog a jelenlegi USD-HUF árfolyam szerint.

 
   
 

Az XRT modell külső részletei között megtaláljuk az XRT exkluzív első és hátsó ütközőket, - a fényezetlen részletekkel, az XRT kiemelkedő oldalvédő burkolatot, az XRT exkluzív fekete monoton külső visszapillantókat, az XRT-exkluzív fekete 19”-es felniket, - a masszív dizájnnal, a fekete oldal ablak keret. A részletei között még metaláljuk a megközelítésre reagáló világítást és oldalafellépőket, a fekete beltér szövet ülésekkel és fekete tetőkárpitot, valamint a tetősíneket és a vonóhorgot. 

- Kartos Patrik - Hyundai Press News -

2021-12-21, 11:53:26

 
     

 

Asztali nézet