MENÜ
   
 

Škoda Octavia az Év Autója döntöjében

A múlthét folyamán kiderültek a 2014 Év Autója döntősei, akik közé bejutott az új Octavia is. A 30 tagú mezőnyből már csak 7-en maradtak, az új Octavia-val együtt. A végső döntés előtt 2014 februárban tesztvezetések lesznek, a bejutott modelleken, és a díjátadó március elején lesz a Genfi autókiállításon. A Škoda nagysikerű típusának bevezetése 2013-ban megtörtént, és már az a alap sedan, és Combi változatok mellett elérhető RS sport változatban, és Combi 4x4-es kivitelben is.

 
 

2014 Škoda Octavia

 
  Az új modell már a 3. generációja az Octavia új kiadásának, ami 1996-ban kezdte meg igazán a Škoda újabb sikerét. Az új generációval nagyot alkotott a Škoda, az új design stílussal, amit a Škoda Vision-ön láthattunk először. Az új modell új stílussal, magas fokú funkcionalitással, innovatív biztonsági és kényelmi berendezésekkel, valamint kiváló ár/érték arányával a kategória legkelendőbb modellje még mindig. Az új generáció  sikere látható, az Év Autója zsűrijének döntésén is, aminek köszönhetően az új Škoda bekerült az év autója döntöjébe. A felmérések szerint az új Octavia eladásai 60.9 %-kal emelkedtek nyugat-európában.  
 

2014 Škoda Octavia Combi

 
 

A Škoda Octavia, a Škoda 118 éves történetének legsikeresebb modellje lett. A Cseh márka legfontosabb modellje Csehországon kívül, Oroszországban, Indiában, Ukrajnában, és Kazahsztánban is készül, valamint 2014-ben megkezdik a gyártását a Škoda legnagyobb piacán, Kínában is. Az 1964-óta rendszeresen kiosztott Év Autója nemzetközi díj világszerte az autós szakmában, és az egyik legtekintélyesebb elismerésnek számít. A szakértők februárban „2014“ széleskörű tesztvezetés keretében vizsgálják meg, mindegyik típust az innovatív megoldások, a minőség, az ár/érték, és a formavilág kritériumai alapján. Az eredményhirdetésre, és a díjátadóra a március 3-án (2014) megrendezett Genfi autókiállításon kerül majd sor.

- Kartos Patrik -

2013. 12. 23., 08:52:24

 

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet