MENÜ
   
 

2014 Honda CR-V special editions

Honda két Special Edition változatot dob piacra, a Honda CR-V-ből. A két új változat jelenleg az Egyesült Királyságban lesz elérhető. A Black Editon és White Edition változatok tartalmazzák a kozmetikai módosításokat. Mindkét modell az Egyesült Királysági kereskedésekben lesz elérhető 28 400 fonttól, az újabb kézi váltóval.

 
 

2014 Honda CR-V White Edition

 
  Az új exkluzív képek mutatják az új 19”-es Orion felniket, a kipufogó véget, és a sötétített ablakokat. A kocsi még új hűtőrácsot is kapott, míg a hátsója légterelőt kapott a CR-V-nek. A speciális modellek alapfelszerelése tartalmazza a 2-zónás klímát, a Bluetooth csatlakozást, az első és hátsó parkoló szenzorokat, az elektromos visszapillantókat, és a szatellit navigációs rendszert.  
 

 

2014 Honda CR-V Black Edition

 
 

A kocsi elérhető lesz két motorral, a 155 lóerő teljesítményű 2.0 i-VTEC benzinmotorral, és a 150 lóerő teljesítményű 2.2 i-DTEC dízelmotorral. Az előbb említett két motorhoz 6-fokozatú kézi váltó, és egy 5-fokozatú automata váltó lesz elérhető. A speciális változatok értékesítése lehet, hogy csak Egyesült Királyságban lesz.

- Kartos Patrik - 

2014. 02. 21., 18:24:36

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet