MENÜ

                                                                                                                                                  

2015 VW Polo

VW 5 év után felfrissíti 5. generációs Polo-t.  A megújult modellel új 3 hengeresek motorok, és dízel motorok érkeznek. A kis Polo már a Golf-ban is használt szórakoztató rendszert fogja megkapni. A kocsi stílusa kis mértékben megváltozik olyan részletekkel, mint az élesebb vonalvezetésű első ütközővel, az újratervezett LED fényszórókkal, és a króm sáv a ködfényszórók alatt. Az utasterében már elegáns  új 3 karú kormánykerék, információs rendszer várja az új vásárlókat, mint a 7. generációs Golf.

  

Az új modellhez elérhető lesz 6.5“-es színes érintőképernyő, és Bluetooth csatlakozó. Biztonsági technikákat is a nagytestvértől kapja meg a megújult Polo, mint a radar-vezérelt adaptív tempomat (sebességtartó automatika), automata fékezés funkcióval. A kocsi új elektromechanikus kormányrásegítője segít csökkenteni az üzemanyag fogyasztást. A jelenlegi 1.2 TDI (75 lóerő), és 1.6 TDI (90 és 105 LE) teljesítményű dízelmotorokat három 1.4 literes TDI dízelmotor fogja leváltani.

A leghatásosabb fogyasztás javulás a 75 lóerős Polo TDI BlueMotion-on lesz észrevehető, mivel már 2.96 l/100km helyett csak 2.79 liter/100km a fogyasztása, és a CO2-kibocsátása 6 g/km-rel csökkent 82 g/km-re. A Polo-hoz elérhető lesz még a 90 és 110 lóerő teljesítményű 1.2 TSI benzinmotorok, de az 1.2 –es szívómotorokat 1.0 literes motorokkal váltják le amik 60 vagy 75 lóerő teljesítménnyel lesznek elérhetők. A sportváltozatot is javították 12 lóerős teljesítmény növeléssel, így már 192 lóerő áll a vezető rendelkezésére. A megújult Polo-ból még R-es változatot is készítenek, a hírek szerint. A megújult Polo bemutatója a Genfi autókiállításon lesz, és a híre szerint az árak nem fognak emelkedni. 

2014. 01. 29., 11:43:40

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet