MENÜ
   
 

2015 Fiat Ducato

A piac legkeresettebb haszongépjárműve már 33 éve a Fiat Ducato. A megújult modellcsalád, már az 5. generációnál tart. A Ducato 1981-ben kezdte pályafutását és ez idő alatt több, mint 2.6 millió példány talált gazdára. A Ducato évek során elérte Oroszországot, Latin-Amerikát, Közel-Keletet, és Ausztráliát is. A legfrissebb megjelenése az Amerikai piacon volt, ahol pár éve már jelen van, mint RAM Promaster.

 
 

2015 Fiat Ducato modellcsalád

 
  Az új korszerű design még sportosabb, és modernebb külsőt ad az olasz haszongépjárműnek. Az új generáció magával hozta a legújabb fejlesztéseket, mint a LED nappali fényeket, és az új 16”-os felniket. A Ducato fenntartása még olcsóbb lesz, ahogy a javítása is. Az új Ducato három felszerelés szinttel lesz elérhető, amik tartalmazzák a Classic, a Techno, és a Lounge szinteket. A megújult modell annyi variációt kínál, hogy szinte minden szakembernek megfelel munka eszköznek. A Ducato súlya a jelenlegi generációhoz képest csökkent, ami besegít a fogyasztás és a kibocsátás csökkentésében is.  
 

  

2015 Fiat Ducato Panorama & a platós változatok

 
  A feljavítások között a MultiJet motorok is megtalálhatóak, mint a 2.0 MultiJet 115 lóerős és 280 Nm nyomatékú alap erőforrás, amihez 5-fokozatú kézi váltót szerelnek. Az alap 2.0 literes dízelmotort, követi a 2.3 literes MultiJet dízelmotor gyengébbik változata, 130 lóerővel és 320 Nm nyomatékkal. A 130 lovas dízel verzió elérhető lesz még ECO változatban is, aminek csúcssebessége 90 km/órára van korlátozva, és a fogyasztása 5.8 l/ 100 km. A 2.3-as MultiJet még 150 lóerős változatban is elérhető lesz, ami 350 Nm nyomatékot képes leadni, és mindkét teljesítmény változatban 6-fokozatú kézi váltó tartozik.  
 

  

2015 Fiat Ducato - int -

 
 

A legerősebb elérhető erőforrása a 180 lóerős 3.0 MultiJet dízel egység lesz. Azonban a legnagyobb újdonság a bi-fuel 3.0 literes erőforrás, ami metán gázzal és benzinnel is használható. Az ügyfeleknek eleget tesz a 8 különböző mérettel, a 8 – 17 m3 közötti raktér változattal. A Ducato még elérhető 4 hosszal, és 3 magassággal is, valamint a fülkés változatok 6 különböző hosszal választhatók. 

- Kartos Patrik - 

2014. 05. 13., 19:54:46

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet