MENÜ

                                                                                                                                            

2015 Lincoln MKC

Az Amerikai prémium autókat készítő Lincoln Motor Company, egy újabb modellt dob piacra, ami a 2015 Lincoln MKC lesz. A kocsi koncepció változatát, már a 2013 Detroit Auto Show-n bemutatták. A gyártásra érett változatának bemutatóját pedig a 2013-as Los Angeles-i autókiállításra tették. A kiállítás előtt, még néhány információt, és képet nyilvánosságra hozott a Lincoln.

   

Az új modell megkapta, a Lincoln egyedi kettéosztott szárny hűtőrácsát, és hangsúlyos vonalvezetéssel látták el a kocsit. A crossover fara is szép formát kapott, amit még kiegészít a keresztben végig futó, vékony LED világítás, ami a két hátsó lámpát összeköti. A crossover-en, a felniket, a tetősínt, és a hűtőrácsot ízléses sötét krómmal dobták fel. Az új modellt, még modern biztonsági rendszerekkel is felszerelték, amik tartalmazzák, a távolság érzékelő rendszert, plusz egy új fejlesztésű project megvilágítást is kapott a kocsi, ami lehetővé teszi, hogy a lábtér szőnyegein világíthasson, a Lincoln logo.

A kocsi utasteréből sem maradt el, a prémium minőségű anyagok használata, a teljes bőr ülésekkel. Az új MKC, a Global Ford C1 Platform-ra épül, amit a Volvo C30, a Ford Escape, és a Focus is használ. A kategóriában, elterjedt a 6 hengeres motor használata, amik hatására az új Lincoln, EcoBoost motorokat fog használni. Az alap motor az MKC-hoz, a 2.0 literes, négyhengeres kb. 240 lóerő teljesítményű, és 366 Nm nyomatékú motor lesz. A kocsihoz még egy új fejlesztésű 2.3 literes EcoBoost, négyhengeres motor is elérhető lesz, aminek már 275 lóerő a teljesítménye és 407 Nm a nyomatéka.

    

Az alap autó elsőkerék meghajtású, de opciós listáról elérhető lesz összkerék meghajtással is. Az új Lincoln-hoz 6 fokozatú automata váltót szerelnek. A kocsi felszerelése még kiegészíthető, és tartalmaz olyan extrákat, mint a sávelhagyásra figyelmeztető rendszert, az éberség ellenőrző rendszert, az automata parkolás segítő rendszer (ki- és beállásra is képes), és a holttér figyelmeztető. 

2013. 11. 13., 14:06:41

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet