MENÜ

 

2015 Toyota Yaris

Toyota felfrissítette a 3. generációs Toyota Yaris-t, ami megkezdte a Toyota új stílusát bevezetni. A megújult modellt már Egyesült királyságban elkezdik bevezetni, amit hamarosan követ a hazai bevezetése is. A felfrissült Yaris Activ és Icon felszerelés szintjeihez még csatlakozik az új Sport és Excel felszerelés. A felfrissülés tartalmazza az alacsonyabbra húzott hűtőrácsot, az új felniket, üléseket, középkonzolt és műszerfalat.

   

A magasabb felszerelések  bőr kormánykereket, klímát és a legújabb Touch2 multimédiás rendszert is megkapják. A klíma alapfelszerelés része mindegyik Hybrid modellben és a Yaris Excel modellekben. A megújult modell már a feljavított Toyota Touch2 multimédiás rendszert is megkapja, amihez 7 col átmérőjű érintőképernyő tartozik. Az új rendszerhez Bluetooth-val csatlakoztatható okostelefon. A multimédiás rendszer lehetővé teszi a telefon kihangosítást, szöveges üzenetek fogadását, a jármű információk megjelenítését, és a tolató kamera képének megjelenítését.

 

A DAB digitális rádió mellett FM link-et is tartalmaz, ami akkor hasznos ha a DAB szignált nem dogja az autó rendszere. A megújult Yaris 10 küldő színbe lesz választható, amik között megtalálható az új Island Blue metál fényezés és az exkluzív Avantgarde Bronze fényezés a Hybrid modellekhez. Az újítások tartalmazzák az új opciókat, opciós csomagokat, az új fényszórókat -  LED nappali futófénnyel, az új hátsó lámpákat és a sötétített hátsó ablakok. A Sport felszerelésű modellek Piri Piri piros utasteret kapnak. A Style Pack csomag elérhető lesz az Icon és Sport felszerelésekhez, ami tartalmazza az alumínium küszöbborításokat, csomagtartó és diffúzor betétet, valamint kipufogót.

!Az Egyesült Királyságban forgalmazott Yaris-os felszerelés szintje és felszerelései eltérhetnek Magyarországi és Szlovákiai piacon értékesített Yaris-októl.!

2014. 07. 12., 08:23:48

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet