MENÜ
   

 

2015 DMC G88 Limited Edition

A Német tuner DMC Luxury kezelésbe vette a Mercedes nagy G-osztályát. A DMC 5 éves évfordulóját Hongkongban tartottál, ahol bemutatták a Limited Edition G88-as G-osztályt. A DMC jól ismert Lamborghini specialista, aki már más egzotikus gyártók modelljeit is kezelésbe vették, mint a Ferrari vagy a McLaren modelljeit, de már a Bentley és Rolls-Royce modelljein is dolgoztak. Az új tuning alapot a Mercedes-Benz G500 és G65 AMG modellek adták. A DMC mindig összpontosít a fejlesztésre az új karosszéria elemekkel, amik megtartják az eredeti design formákat.

 

 

2015 DMC G88

 
A DMC tuning Mercedes kapott motorháztetőt szellőző nyílást, ami segít javítani a teljesítményt. A hátsója kapott komolyabb tető légterelőt, szénszálas pótkerék takarót a DMC logo-val, amik szintén fokozzák az agresszív megjelenését. A vizuális megjelenését még fokozzák a 23”-25” méretű tuning felnikkel is, amikre a Pirelli P-Zero abroncsokat szerelik. Az ügyfelek választhatnak a Monoblock és a 3-PCS design felnik közül. A sportos megjelenés mellé teljesítmény feljavítás is jár. A DMC olasz sportkocsi tuning tapasztalatát használta fel a G-osztálynál is, ami kapott új dugattyúkat, csapágyakat, főtengelyt, és más teljesítmény növelő alkatrész cserét.  

  

2015 DMC G88 - int -

 

Az újra tervezett motorháztető szellőző nyílása is segít a teljesítmény növelésben, ami az új G88 EXTREME alap 385 lóerős teljesítményét kb. 700 lóerőre növeli meg. A külső és teljesítmény feljavítás mellett az utasterén is módosítottak. A DMC utastér opciós fokozása az exkluzív igényeknek, ami szintén használja a vállalat kedvenc anyagát, a szénszálat a ritka és a finom bőr finom kárpittal, az Ostrich és Stingray. A Hongkongi átalakított modell egy 1992-es Classic volt, amit importált a Japán tulajdonos. A DMC alkalmazott az utasterében bőr és Alcantara kárpitot, feket és sárga kombinációban, ahogy a külső fényezése is. A DMC ügyfelek egyedülálló autót kapnak a tuning cégtől. Az egyedi sárga-fekete G-osztály tuningot a híres YouTube sztár Shmee150 közelebbről is megnézhette, akit meghívtak Hongkong-ba az exkluzív DMC évfordulóra, ahol egy videót is készített a G88 tuning Mercedes-ről.

- Kartos Patrik -

2015-08-12, 21:36:39

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

 

 

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet