MENÜ
     
 

Ford-ok a SEMA-n

Az idei SEMA Show-ra is készült 28 tuning modellel a Ford, amik tartalmazzák az új Mustang-okat, Focus-okat, és F-Series modelleket, amik a hivatalos Hottest Car, Hottest Sport-Compact, és Hottest Truck díjnyertes modellek. A SEMA díj elismeri a legnépszerűbb modelleket a kiállításon, amik a díjat megkapnak minden évben. 2015-ben először az OEM alkotásai győztek, amik a SEMA díjat meg is kapták.

 
 

Ford tuning - 2015 SEMA  

Ford Mustang & Focus ST tuning - 2015 SEMA Show -

 
  A SEMA Show nyitása előtt pár képet nyilvánosságra hozott a Ford a járművekről, ami egy Mustang, egy Focus, és egy F-Series pickup truck tuningot tartalmaz. A Ford Focus megszerezte a Hottest Sport-Compact SEMA díjat először, mint a legnépszerűbb tuning modell. A Mustang és az F-Series modellek viszont többszörös győztesek már, a kiemelkedő népszerűségükkel.  
 

2015 Ford F-150 pickup truck tuning - 2015 SEMA Show -

 
 

A Ford a SEMA Show-n 28 járművet mutatott meg, és közel 50 autó volt kiállítva a stand és a vadul népszerű Ford Out Front demo pálya között. A szokásos építések tartalmazták a 6 Ford Focus-t és Fiesta ST autókat, a hét Ford SUV modellt az Edge-től az Explorer Sport-ig, valamint a 8 Mustang-ot és a hét Ford F-150 concept modellt, amik színesítették a Ford tuning kínálatát az idei tuning show-n.

- Kartos Patrik -

2015-11-07, 19:40:30

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

 

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet