MENÜ
   
 

2017 Porsche Macan Turbo

Porsche jelentős mértékben feljavította a kis SUV-ját, a Macan-t. Az új modell bemutatója egybe esik a Macan GTS-vel, amit a Tokyo Motor Show-n mutattak be (2015). Az új modell fokozott szórakozást és kényelmet biztosít, az új ügyfeleknek. A Porsche Communication Management (PCM) először a 911-esekben debütált, amit most az új Macan is megkap. Az új modell a GTS-hez hasonlóan megkapja a full-LED fényszórókat is. A nagyobb kényelem és funkcionalitás mellett, a sportosságát is fokozták. Az újratervezett kormánymű biztosít közvetlenebb kezelést, és javítja a vezetési élményét. A központi elem szórakoztató rendszerrel jön a Macan Turbo-ban, ami új nagyfelbontású 7-colos érintőképernyőt biztosít. Az újratervezett felhasználói felület megkönnyíti a kezelését, valamint okostelefon csatlakozást is biztosít.

 
 

2017 Porsche Macan Turbo  

2016 Porsche Macan Turbo

 
  A menü tételek között megtalálható a multi-touch gesztus felismerő, valamint felszerelték Bluetooth, USB, és SD csatlakozóval is. A PCM Connect modulja már tartalmazza az okostelefon és iPhone integrációt, valamint még a „Siri” hangvezérléssel is ellátták. A Macan most először választható full-LED fényszórókkal, ami csatlakozik az opciós Porsche Dynamic Light System Plus-hoz (PDLS Plus). A nappali futófények már a Turbo változatnál is a 4-pont design-t kapták meg, ami már tipikus Porsche elem. A Macan Turbo-t feldobták a külső-belső feljavító csomagokkal, amik tartalmazzák a 21”-es 911 Turbo design felniket, az exkluzív bi-colour fényezéssel. A kiemelt elemek magas fényű fekete kiemelő fényezést kaptak.  
 

 

2016 Porsche Macan Turbo - int -

 
 

Sport Design-hoz tartozik még az alacsonyabb hátsó kötény, és a sport kipufogó rendszer - a fekete kipufogóvéggel. A füstös árnyalatú hátsó lámpák egyedi megjelenést adnak, az új Macan Turbo-nak. Az utastere Alcantara kárpitot kapott, valamint kiemelő varrást. Az Alcantara kárpit ismerős a motorsport versenyautókból, ami takarja a középkonzolt az ülésekkel együtt, valamint a kartámaszt és az ajtó elemeket is. A dekoratív varrás Rhodium Silver (ezüst) vagy Garnet Red (piros) színekben kerülnek a műszerfalra, az ülésekre, és ajtó elemekre. A Turbo feliratot még elhelyezték a fejtámlákon kontrasztos színekkel, és a megvilágított Carbon küszöb díszlécek, a 400 lóerős prémium SUV-on. A Németországi kezdőárak az új modell változatoknak a következők: Macan S - 61 143 €, a Macan S Diesel - 60 548 €, a Macan GTS - 73 400 €, és a Macan Turbo - 83 753 €.

- Kartos Patrik -

2015-11-15, 17:11:21

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

 

 

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet