MENÜ
     
 

Alfa Romeo Giulia, új MiTo, és új Giulietta – 2016 GENEVA

A leginkább várt pillanat volt ez évben az Alfa Romeo-nak április 15-e, amikor bemutatták az új Giulia-t, a megfizethető árú változatban. A világszerte új modell képviseli a kiterjedt kínálatot, ami elérhető és készül három felszerelés szinttel, amik tartalmazzák a Giulia-t, a Super-t, és a Quadrifoglio nagyteljesítményű változat felszerelés szintjét. Az ügyfelek még választhatnak hat új motor közül, amik tartalmazzák a 150-180 lóerős dízelmotorokat 6-fokozatú kézi váltóval, de elérhető 8-fokozatú automata váltóval is. A dízelmotor mellett választható még a 200 lóerős 2.0 literes benzinmotor 8-fokozatú automata váltóval, és a csúcs változata az 510 lóerős 2.9 literes V6-os BiTurbo benzinmotorral, amihez 6-fokozatú kézi váltót szerelnek.

 
 

 

2016 Alfa Romeo Giulia

 
  Az új Giulia a sajátos Olasz design-val, a jellemzőkkel a kifogástalan érzéki aránnyal, az egyszerűséggel, és a kiváló felületi minőségi befejezés. Az új modell választott hátsókerék-meghajtással nem csupán tisztelgés az gyökereinek, az Alfa Romeo legendáknak. A további sajátosságai közé tartozik a Giulia optimális súly elosztása a két tengely között, a kifinomult felfüggesztés rendszerrel (Alfa Romeo szabadalom), és a legközvetlenebb kormányzással a piaci szegmensben. Az Alfa Romeo Giulia kombinálja a rendkívüli motor teljesítményt a bőséges használatával az ultrakönnyű anyagoknak, mint a szénszál, az alumínium, az alumínium kompozit, és a műanyag, amiknek köszönhető a legjobb súly-erő aránnyal rendelkezik. A legkifinomultabb jellemzői tartalmazzák még az Integrated Brake System-t (IBS) a jelentősen csökkentett féktávolsággal, és az aktív felfüggesztést a kivételes komfortért.  
 

2016 Alfa Romeo Giulia - int -

 
  A kiállításon bemutatták az alap Giulia változatokat is, aminek előfutára a Quadrifoglio csúcsváltozat volt. Az utastere magas minőségű bőr kárpitot kapott, a teljes szemcsés bőr ülésekkel és műszerfallal, amit kombináltak a valódi fa betétekkel, valamint a 18”-as felnikkel, a 8.8”-as Connect 3D Nav információs rendszerrel, és az exkluzív alumínium váltófülekkel a kormány oszlopon. Az új Giulia mellett bemutatták az ismét megújult MiTo és Giulietta párost. A reflektorfényben volt a bemutatón a két megújult modell az új Giulietta és az új Mito. Az új Giulietta jön a házigazda fontos innovációival, olyanokkal, mint a merészebb sport jellemzők, a példátlan 120 lóerős 1.6 literes JTDm turbó dízelmotorral, amit párosítottak az innovatív Alfa TCT automata váltóval, és a rendkívül hasznos LIVE szolgáltatásokkal a Connect 6.5”-os rendszerrel.  
 

 

2016 Alfa Romeo MiTo & Giulietta

 
  Az értékesítése korai márciusban ér a legfontosabb Európai piacokra, az új Giulietta-val a kijelzőn Genfben a két verzió, a nagy teljesítményű 240 lóerős Veloce 1750 Turbo benzinessel, és a 120 lóerős Super 1.6 literes JTDm verzióval, amik TCT automata váltót kapnak. A külső formák különösen szemet gyönyörködtetőek, ami köszönhető az új sport ütközőknek a piros betétekkel, a csiszolt antracit befejezéssel, a tetőablakkal, a Brembo fék rendszerrel „a piros féknyergekkel”, és az új 18”-as alu. felnikkel. Az azonos sportos jellemzők visszatérnek az utastérben is, a fokozott sport ülésekkel, bőrben és Alcantara-ban a piros varrással, és a bőr kormánykerék. A Giulietta Veloce verzió a kíváncsi látogatók érdeklődését felkelti, és a Super verzió jellemzői a Tobacco bőr ülésekkel, új műszerfal betétekkel a matt fekete csiszolt befejezéssel, a 18”-as alu. felnikkel, a króm külső betétekkel, és az új kipufogó véggel.  
 

 

2016 Alfa Romeo MiTo és Giulietta - int -

 
 

A Giulietta mellett a jelenleg elérhető legkisebb Alfa is megújult, ami nem más, mint a Mito, ami debütált az Alfa Romeo standon a házigazdával az újratervezett jellemzőkkel, miközben a fenntartása a pozíciónak, mint a kis sport autó képesség a győzelemmel. A megújult modell megtartotta az Olasz stílusát, és a technikai kiválóságát a teljes vezetési élményével. A Geneva International Motor Show-n középpontban a sportos verzióval a kínálatban, ami a 170 lóerős Veloce 1.4 literes MultiAir Turbo benzinmotor változat a TCT automata váltóval. A jellemzői között megtalálható az új Sabelt sport ülések a fekete kárpit, és az Alcantara kárpit. Az új Mito elérhető lesz az egész Olasz és Francia piacon Júniustól, ezután más országokban is elérhető lesz.

- Kartos Patrik -

2016-04-12, 19:19:36

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet