2016 Nissan Note Black Edition

A meglepő kortárs design a magas alapfelszereléssel, és a prémium minőséggel jön, az új speciális változatban. A legfrissebb szemet gyönyörködtető változat a népszerű kompakt, a B-kategóriából, olyan modellek között, mint a Honda Jazz vagy az új Suzuki Baleno. A Dynamic Styling csomaggal kiegészítik az Acenta alapfelszerelését, ami sportosabb megjelenést ad elöl-hátul egyaránt a Note-nak, valamint hozzáteszik a küszöb szoknyákat, a sötétebb fényszórókat, és hátul a tető légterelőt.

 
 

 

2016 Nissan Note Black Edition

 
  A külső feljavítás tartalmazza a 16”-os felniket az új okos ajtókilincsekkel és visszapillantókkal fekete színben, plusz a fényes betéteket. A Note Black Edition utastere megkapta a jelentős átalakításoknak köszönhetően, a középkonzol fényes fekete betéteit, a fekete váltósapkával. Az elektromos hátsó ablakok mellet a NissanConnect érintőképernyős információs rendszert is megkapja. A Nissan Note Black Edition modellek meglepő fényezéssel jönnek, amik között megtalálható a Storm White vagy a Pearl Black is, az Acenta felszerelést kap a limitált modell alapja.  
 

  

2016 Nissan Note Black Edition

 
 

A felszerelésében megtalálható a klíma, a multifunkciós bőr kormánykerék, és a Bluetooth csatlakozás az audio streaming-vel. A Note szokásos jellemzői a tágas utastér és a modern, takarékos motorok. A Black Edition változat így elérhető két hajtáslánccal, amik között megtalálható lesz az 1.5 literes dCi 90 lóerős dízel változat, és az 1.2 literes benzinmotor 80 lóerővel, amikhez kéziváltót szerelnek. A limitált széria várhatóan egész Európában elérhető lesz, a sportosabb megjelenést kedvelő ügyfelek számára.

- Kartos Patrik -

2016-07-05, 20:25:27

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Web Counter
Web Counter