2016 DMC 488 GTB „ORSO”

A DMC Luxury tuning cég az egyik legszebb alkotásokat felmutató tuning márka, ami alapítása óta jó pár referenciát mutatott már fel. A DMC főként drága sportkocsikat és luxus verdákat tuningol, amiket különleges szenvedéllyel a professzionalizmussal készít aero alkatrészeket, és az új speciális hátsó szárnyat (Rear Wing) a Ferrari 488 GTB-hez. Példával a DMC légterelő megtalálható az LP700-on, így néhány ember vásárol autót a finomított design-val.

 
 

2016 DMC 488 GTB

 
  A legmélyebb élmény, hogy bemutattak két új DMC szárnyat a Ferrari 488 GTB-hez. A szokásos DMC szárny jóváhagyott és hitelesített a German TÜV-vel, és a legmagasabb minőségű vezérlő egységgel a jármű alkatrészeihez. A DMC spoiler-e több, mint egy légterelő az állítható szinttel, a 3 különböző pozícióval: CRUISE, FUN, és TRACK MODE a különböző szögekkel, amit a vezető manuálisan állíthat a megfelelő aerodinamika eléréséhez. A légterelők jellemzői, a DMC tipikus él design-ja (az alkatrész nem csak ül a csúcson az autóval, de szépen kanyarodik a hátsó él körül).  
 

 

2016 DMC 488 GTB, és az új légterelő

 
 

A választás két szárny közül a magasság ellenére: a Style1 magasabb agresszívebb, miközben a Style2 elegánsabb és alacsonyabb. Amik mellett egyedi jellemzőket kapott a kinézete, és mindkettő DMC szárny, amit beépítettek az autó eredeti design-jába. A gyári szárny nem tud jobbat, mint a DMC légterelője.

- Kartos Patrik -

2016-07-29, 19:56:11

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Hit Counter
Hit Counter