2017 Hyundai i30

Hyundai Motor megmutatott néhány ízelítő képet az új generációs i30-asról, ami már egy teljesen új generáció a jelenlegi után láthatóan finomabb vonalvezetéssel, és törésvonalakkal, aminek világ premierjét szeptember 7-én lesz. Peter Schreyer, President and Chief Design Officer of Hyundai Motor Group mondta, hogy az új generációs i30-as autó mindenkinek készül. A design távlatból, nem csak figyelembe vették az ügyfelek véleményeit, de összpontosítottak a széles kínálatra a különböző ügyfelek számára.

 
 

 

Első képek az új Hyundai i30-ról

 
  A új modellel bemutatótermekben mutatják az evolúciós fejlődést a Hyundai Motor’s design nyelvével, a természetes áramló vonalakkal, a kifinomult felületekkel, és a megformázott karosszéria alkot időtlen megjelenést. Az új generációs i30-as tervezett, fejlesztett, és tesztelt Európában, így mondható Európai kocsinak is, mint a Kia-nál a Cee’d-ek. Az ügyfeleknek kínálnak majd takarékos, és dinamikus hajtáslánc kínálatot, a korszerű biztonsággal, és kapcsolattal biztosít kiváló értéket az Európai találkozásig, és a globális ügyfél szükségletekkel.  
 

 

2016 Hyundai i30 Turbo (2. generáció)

 

2016 Kia Cee'd GT-Line (2. generáció)

 
 

Az új 3. generációs Hyundai i30 Európai bemutatója szerdán lesz szeptember 7-én. Az i30-as genereációk design világában látványos a fejlelődés az első generációs egyszerű formavilága után a jelenlegi agresszív sportos mgejlenése követte, ami már közelebb áll az azonos alapú KIA riválisával szemben, ami már az első generációnál sportosabb megjelenést kapott, és a hátsó lámpa csavart világítása sem lett rossz. A két modell annak ellénre hogy szinte ugyanaz külső és belső design eltérésvel, még is a Kia 5 év helyett 7 év garanciát biztosít. 

- Kartos Patrik -

2016-08-11, 16:32:18

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Web Counter
Free Web Counter