2017 Aston Martin Vanquish Zagato Volante – Pebble Beach

Aston Martin a Vanquish Zagato után bemutatja legújabb nyitott változatát a Pebble Beach Concourse d”Elegance hétvégén, a Volante változatot. Az új modell a kupé változathoz hasonlóan csak kis darabszámban készül, ami összesen 99 db-ot jelent, így várhatóan a gyűjtők lecsapnak rá. Az új modell gyártása szintén a Gaydon-i Angliai üzemben fog készülni. A legújabb modell előtt korábban is készített az Aston és Zagato közös modelleket, mint a DB4 GT Zagato-t 1960-ban, a 2002-es DB7 Vantage Zagato-t, vagy a 2011-es V12 Vantage Zagato-t.

 
 

 

2016 Aston Martin Vanquish Zagato Volante

 
  A legújabb Aston Maritn Zagato modell megtestesíti az Aston Martin finomításait és képességeit, valamint a Zagato jellegzetes design részleteit. A meghajtásáról az ikonikus V12-es hajtáslánc gondoskodik, aminek teljesítményét 592 lóerőre (BHP) emelték, ami a 3.7 másodperces 0-96 km/órás gyorsulást eredményezte. A Vanquish Zagato Volante megosztja az arányait a Coupe változattal, az alap Aston Martin formával, és a klasszikus Zagato csavarral a design-ban, ami tartalmazza az egyedülálló hátsó részt, a Bladed formával és a LED technológiával, mint a Vulcan szupersportkocsin. A dupla toldat a csomagtér fedél keveréke, ami elrejti a csomagtartót és a nyitható tetőt, a Vanquish Volante tető mechanizmusával.  
 

  

2016 Aston Martin Vanquish Zagato Volante

 
 

A szénszálas küszöbök és az ültetés is fokozza megjelenését az új Zagato modellnek. Az utastere a Vanquish Zagato Volante-nek tovább folytatja a Zagato egyediséget, amit az Aston Martin szaktudásával fűszereztek meg. Az utasterében gazdag magasan fényűző anyagokat használtak, amik között megtalálhatók a szénszálas elemek, az eloxált bronz részletek, és a legjobb Bridge of Weir bőr kárpit. A Volante a kupéhoz hasonlóan „Z” Zagato logót is megkapta a kárpit varrás mintával, az ajtókon, valamint a nagy „Z” jelvényt domborítással a fejtámlába varrva. Az új modell szállítását 2017-ben kezdik meg.

- Kartos Patrik -

2016-08-21, 11:35:09

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Hit Counter
Free Hit Counter