2016 BAC Mono – Pebble Beach

A hétvégi 2016 Pebble Beach-ről, a BAC Mono sem maradt le, ami egy kemény formula gép utcára. Az együléses szupersportkocsit bemutatták a tekintélyes California-i pincészeten Williams Selyem. A Mono-t augusztus 20-án mutatták be a hétvégén, ami már korábban megjelent a Goodwood Festival of Speed-en is. A Mono már erőteljes Amerikában, ami fontos szerepet is játszott a friss V Foundation Wine Celebration eseményen, ahova meghívták a hivatalos támogatókat. A V Foundation esemény turnézot a legexkluzívabb munkaterületen a California-i Napa Valley régióban.

 
 

BAC mono

 
  A UK vállalat szinté kulcsszerepet játszott a tekintélyes eseményen, ami adománygyűjtés céljából került megrendezésre, és az aukció mellett fő gálavacsora is volt az exkluzív Nickel és Nickel szőlőskertben szombaton, ahol adományok elérték az 5 200 000 $-t is. A V Foundation különböző adományformákat is nyer a jótékonykodókon keresztül, mint ahogy a BAC is támogatta a rendezvényt egy Mono-val, ami a Wine Celebration-ön is részt vett, a nem igazán olcsó modellel, de egy egyedi változatért sokat megadnak a gyűjtők.  
 

BAC mono

 
 

A V Foundation adománygyűjtő esemény 1993-óta létezik, ami a rák elleni harchoz gyűjti az adományokat, a kiemelt milliomosoktól. Az adománygyűjtés mellett a Pebble Beach is jelentős esemény, amit minden évben megrendeznek. A V Foundation Wine Celebration augusztus 4-7 között volt Napa Valley-ben, California-ban, és a Pebble Beach most hétvégén volt, augusztus 18-21 között rendezték meg, a mai befejező nappal.

- Kartos Patrik -

2016-08-24, 13:33:31

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters