2017 Audi Q3 facelift

Audi sikeres kis SUV-ja elérte pályafutásának felét, és eljött a modell frissítés ideje. A frissítés után a Q3-as még vonzóbb megjelenést kapott, az új külső elemekkel, amik még jobban kihangsúlyozzák a sportos megjelenését, és az S-line optikai csomagot, ami megkülönbözteti az alaptól. A kínálatban még megjelenik az új Q3 S-line competition, ami az új sport változata a megújult Q3-nak. Az értékesítését várhatóan már ősszel megkezdik 2016-ban. Az új modellnél már hangsúlyosabban különböztetik meg a felszerelés szinteket, mint korábban és a csomagokat is.

 
 

Az új Q3-as orr

 
  A sport felszereltségnél új orrkialakítással, nagyobb oldal légbeömlő nyílásokkal és a középső légbeömlő alatt végig futó szegéllyel találkozhatunk, és az utóbbi karosszéria színét kapja meg, és a modern Singleframe hűtőrácsot sziklaszürke színben a megújult orrán. Az új S-line csomag is megújult a Q3-val együtt, ami látványos részleteket tartalmaz, mint a gyémánt mintázatú betétekkel szerelt légnyílások, az első ütköző teljes szélességű szegélye, ami két részre osztja, de a hűtőrács is sportosabb megjelenést ad a fényes fekete színével. A design felszereltség is feldobja az alap Q3-at, ami hozzáteszi a vízszintes osztott oldalsó légbeömlő nyílásokat, és a hátsó ütköző alvázvédő matt ezüst árnyalatát, és a kerékjáratok sziklaszürke kiemeléseit.  
 

 

2017 Audi Q3 - megújult külsőben -

 
  Az új szint az S-Line competition nevet viseli, ami már fényes fekete Singleframe hűtőrácsot kap, és a légbeömlők, amik az alap S-line feljavítására utalnak. A Q3 oldalról szintén fekete részleteket kapott, mint a kerékjáratok, az ajtó díszlécek, a tetősínek, a külső visszapillantók és az oldal ablakokat körül ölelő a fekete keret. A hátsóján viszont csak a hátsó ütköző alsó része és a tető légterelő szélei kaptak fényes fekete fényezést, plusz még az S-line jelvényt megkapták a sárvédők. A Q3 S-line competition sportossága visszatér az utastér részleteiben, amik között megtalálható lesz a deréktámasszal is felszerelt sportülések, fekete bőr és szövet kárpittal, plusz a dombornyomott S-line logoval, de opciós listáról elérhető Alcantara/bőr és Feinnappabőr kárpittokkal is.  
 

2017 Audi Q3 - külső mellett az utastér is felfrissült -

 
  Az új sport változatok zongoralakk fekete betéteket kapnak, amik már nem számítanak különlegességnek, mivel már egy Škoda-ban is megtalálható, de az S-line logo még a küszöbökön is megjelenik. Az S-tronic váltós modellek pedáljai és lábtartója rozsdamentes acélból készülnek, a kézi váltósok viszont csak alumínium és bőrváltó gombot kapnak, valamint még a lapos fenekű sportkormány is megkapja az S-line logót, amivel már szinte nincs olyan felület, ahol nem tűnne fel beszállásnál is. Az S-line felfüggesztéshez jár az Audi drive select menetdinamikai szabályozórendszer, és a vezető információs rendszer, ami már alapfelszerelés részét képezi a 2017 Audi Q3 S-line competition modellben, és még az alapfelszereléshez hozzátették a 19”-es fényes fekete felniket, a 10 Y-küllős dizájnnal, amit az Audi Sport részleg tervezett, és bármelyik Q3 hajtáslánchoz választható.  
 

 

2017 Audi Q3 - int -

 
 

A felfrissült Q3-hoz egy új szín is választható, ami a Tundra-barna metál fényezést váltja le és a Camouflage Green nevet viseli. A megújult Q3-as megjelenése Németországgal együtt a többi európai országban azonos időben jelenik meg, és várhatóan év végéig megkezdődnek a szállítások. A design és sport kivitelek ajánlott bruttó ára 8 689 570 Ft lesz, az új S-line competition pedig jelenleg is beárazás alatt van.

- Kartos Patrik -

2016-09-23, 21:18:35

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

???