2017 Honda CR-V - DETROIT

Honda bemutatta az új CR-V generációt a hivatalos képeken, ami később 2017-ben jelenik meg a Land Rover Discovery riválisaként. A teljesen új CR-V leleplezése Detroit-ban lesz, ami alapvetően megy az Észak-Amerikai piacra később, de a piaci út egész az UK bemutatótermekig is elér majd. A UK nem hivatalos kiadási dátuma a CR-V-vel bejelentett, de a várt érkezése 2017 vége felé lesz. Az új CR-V hasonló utat fog követni a mostanában indult új Civic Hatchback-vel, amit először Észak-Amerikában mutattak be, még UK előtt.

 
 

  

2017 Honda CR-V 

 
 

 

Reklám

 
  Mint a Civic, a CR-V is váltott, de virtuálisan változatlan, már így látni az autót az új képeken, ami következő évben már elérhető lesz, így még egy kicsit várni kell rá. A kifutó modellhez képest a vizuális változások aprók, de teljes hosszában nőtt a SUV. Az újonnan tervezett orrának jellemzői, az új fényszóró design a LED nappali menetfényekkel, és az újra formált első ütköző, miközben a hátsója új lámpákat kapott, ami most rányúlik a csomagtér ajtóra is. A Honda szintén hozzáteszi az új szabadkéz csomagtér ajtó nyitást, plusz felszerelik az új Automatic Shutter Grille hűtőrács rendszerrel is, ami segít az alacsonyabb aerodinamikai légellenállással.  
 

  

2017 Honda CR-V - int -

 
  Az utasterében a Honda elvárásainak megszokott utastér fogad mindenkit a CR-V-ben, ami most dicsekszik a kategóriája legjobb hátsó lábterével, miközben a feljavított anyagok, az új lágy tapintású műszerfal és a 7 hüvelykes infotainment rendszer, aminek jellemzője a jól ismert Garmin gyártótól származó navigáció. A rendszer a többi gyártóhoz hasonlóan az Apple CarPlay és Android Auto alkalmazásokkal kompatibilis. Az új CR-V alapja szintén az új alváz lesz az egyik, hogy valószínűleg a kifeszített platform verziót használták az új Civic-en. Az új alváz sokkal merevebb, mint az előző generáció futóműve, így azonos módon javul a reakció és a kényelmi szint, de a SUV megmaradt 5 személyesnek.  
 

  

2017 Honda CR-V - hajtáslánc -

 
 

A felfüggesztés beállításai kompromisszumok az első MacPherson lábak és a hátsó multi-link felfüggesztésekkel, amiknek jellemzői az alacsony súrlódású gátlók. A motor kínálata jön Amerikai specifikus választékkal, amik tartalmazzák az 1.5 literes turbófeltöltős 187 lóerős benzinmotort, mellett a szívó 182 lóerős 2.4 literes motort szintén benzines. Az Európai kínálatban megjelenik még az 1.6 literes dízelmotor is. A hírek szerint, a CR-V választékban is megjelenik majd egy 3-hengeres 1.0 literes benzinmotor, ami turbófeltöltővel van felszerelve, mint jó pár gyártó kínálatában, de ez még nem biztos. A US motorkínálat CVT automata váltókat használ, de 6-fokozatú kézi és 9-fokozatú automata váltóval elérhető lesz az Európai kínálatban is, valamint első és összkerék-meghajtással lehet majd választani.

- Kartos Patrik -

2016-10-16, 00:48:54

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

????