Jöhetnek a Renault RS SUV-ok

A Renault sport részlege, az RS tervezi az új Kadjar és Captur SUV sport változatait a hírek szerint, amiben segít a Nissan NISMO is. Renault megerősítette, hogy a vadabb változatok megjelenése a SUV kínálatból, hamarosan megérkeznek.

 
 

 

2017 Renault Kadjar R.S. - autoexpress.co.uk képek -

 
  A fejlesztésben segít a Renaultsport teljesítmény modelleket fejlesztő részleg, és a szövetséges társ a Nissan NISMO. A két új modell sport változata várható hamarosan meg is jön, de addig is néhány exkluzív képeken megmutatták az új Kadjar RS megjelenését, amit az Autoexpress.co.uk kapott meg, ami a világszerte ismert AutoBild angol nyelvű kiadása. Bruno Ancelin utalt rá, hogy közelebbi kapcsolatba került a két sport részleg a Renaultsport és Nismo, amik közösen még több tüzes modellt alkotnak majd.  
 

  

2017 Renault Kadjar R.S. - részletek, autoexpress.co.uk -

 
 

 

Reklám

 
 

A Renaultsport főnöke Patrice Ratti szintén beszélt a jövő SUV modelljeiről, amiből annyi kiderül, hogy az új növekvő SUV szegmensben új sport modellekkel készülnek, amik akár a Porsche Macan-val is felvehetik a versenyt kategórián belül. A Captur és Kadjar megkapja a platform technológiát, amit már a Juke és Qashqai használ. Az új Captur RS várhatóan a Juke NISMO hajtását kapja meg, aminek orrában egy 197 lóerős 1.6 turbó benzinmotor volt, így a gyorsulása 7.5 másodpercet vett igénybe 0-100 km/órás gyorsulásban. Renault az újabb sport modelljeivel új rekordokat is akar majd dönteni.

- Kartos Patrik -

2016-10-16, 23:29:37

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

000