MENÜ
      
 

2017 MERCEDES – 2017GENF

Mercedes-Benz Cars standján kiemelték a legújabb modelleket, a 87. Genfi autókiállításon, amik tartalmazzák az új E-osztály Cabrioletet, valamint az alaposan át dolgozott GLA-t. A Mercedes-AMG nyújt betekintést a teljesítménnyel a jövőbe. Az összpontosítás a Mercedes-Benz jelenléttel az idei Genfi autókiállításon a világ premiere a C és E osztály Cabrioleteknek. Az E-osztály kupé után, ami szintén ünnepelte premierjét Genfben, a nyitott tetős, 4-üléses legújabb tag csatlakozik a sikeres modell szériákhoz. Az E-osztály család teljes a megújult ez év időszakon belül és mindkettő mellette a 2-ajtós modellekkel most tartalmazza a világ legintelligensebb vezető sedan-ját, a kombi változatot és még az új All-Terrain terepes kombi változat is jelen lesz.

 
 

 

2017 GENF - A teljes Mercedes-Benz E-osztály kínálat -

 
  Az E-osztály Cabriolet kombinálja a puritán érzéki design-t magas szintekkel kényelemmel a hosszú utazások alatt négy személynek, és a korszerű technológia. Először a Genfi kiállításon lehet látni az új, kivételes változatot a legendás off-road ikonból a G-osztályból, ami a Mercedes-Maybach G650 Landaulet nevet viseli, és a mért fogyasztása elfogadható 17.0 l/100km, plusz a kibocsátási értéke 397 g/km. Az új GLA eközben ünnepeli Európai premierjét a kiterjesztett motor kínálattal, és a meghatározott vizuális kiemelésekkel a belső és külső designon, és a felfrissült felszerelés kínálaton. További új modellek és jellemzők készítik fel a teljes 34 autót a bemutatóra a kiállításon, amik tartalmazzák a speciális modell változatokat a Mercedes-Benz SL és SLC modellekből, de ezek mellett még bemutatják az új X-CLASS Concept modellt és a Mercedes-Benz furgonokat Genfben az új pickup modellekkel, az X-osztály néven.  
 

   

Az SL modellek, GT C Roadster és az új X-osztály pickup modell

 
 

 

Reklám

 
  A Mercedes mellett a Smart is készül két kivételes speciális modellel a kijelzőn, a nevezett ForTwo Cabrio BRABUS edition #2, ami beéri 4.2l/100 km átlagfogyasztással és 97 g/km-es kibocsátási értékkel. A másik különlegesség a SMART kínálatából a ForFour CrossTown Edition lesz, ami csak 0.1 literrel és 2 g/km fogyaszt többet. A Genfi kiállításra még eljönnek az 50. évfordulóját ünneplő Mercedes-AMG sport részleg, a sikeres múlttal és jelennel, ami szintén bepillantást nyújt az alternatív hajtású tanulmány modellel a kiállításon. Hozzáteszik még a 4 további AMG modellt az ünnepléshez, a világpremierekkel. Az E 63 S Estate, az AMG GT C Roadster Edition 50, a C 63 S és a C 43 Coupé Night Edition modellek is világpremierjüket tartják Genfben.  
 

  

2017 Mercedes-Benz E-osztály Cabriolet

 
  A Mercedes-Benz még nyilvánosságra hozott információkat és képeket a Genfi autókiállításon a média képviselőkön keresztül és azonnali hatással a folyamatosan frissülő weboldalon a www.media.daimler.com/geneva2017 weboldalon. A sajtó konferenciát kedden délelőtt 09:00 órától tartották, amit közvetítettek Livestream online a www.mercedes-benz.com/livestream-en, valamint a Facebook és Youtube oldalakon keresztül globálisan és Periscope-on. A vizuális csúcspont a cég jelenlétével a bemutató az EQ Lane-vel, ami átfolyik a teljes standon feketében, csillogó sínekkel, felszerelt fényekkel és média technológiával. Itt még megjelent az új gyártott márka EQ bemutatása, az egész világ elektromos mobilitással, a Concept EQ-ból és a vállalat már elektromos mobilitással a Concept EQ-val, valamint a vállalat a már hitelesített jármű kínálaton keresztül a töltőállomásokkal és az energia tároló egységekkel.  
 

  

2017 SMART ForFour Crosstown Edition & ForTwo BRABUS Edition

 
 

 

Reklám

 
 

A látogatók szintén még egyszer élménnyel az izgalmas „SilverFlow” atmoszféra a Mercedes-Benz standon a 6-os csarnokban a dinamikusan formázott, szabadúszó, nagy arányú szobrászattal áll az ezüst lécekkel alkotva a tökéletes beállítást az új Mercedes-Benz modellekkel. A technikailag szobrászati Silver Flow megjelenik az úszó súlytalansággal a nagy bemutató feletti standon a fedő 3790 m2-en és kombinálva a központi média térrel, formával a színpadon bemutatott számos premierrel. A jövőbeni irány a vállalattal az elektromos mobilitás területén szintén látott új formákkal és kommunikációval először az autókiállításon, a Mercedes-Benz készült használni a VR (Virtual Reality) alkalmazásokat is. Ez a látogatóknak lesz bemutatva a világon az EQ-val és szinténképes élvezni a megragadó élményt a szempontokkal, a elektromos és hálózati mobilitással.

- Kartos Patrik -

2017-03-18, 18:35:18

 
 

 

   

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com
Asztali nézet