MENÜ
     
 

2017 ABT SQ7

ABT újabb Audi modellt vett kezelésbe, ami a három betűs kategóriába sorolható a SUV-k között. Az ABT SQ7 optimalizált ABT POWER vezérlő egységet kapott, amivel az alap csúcsteljesítményét a 435 lóerőt (320 kW) növelték az SQ7 orrában. A plusz 85 lóerő (62 kW) mellét 70 Nm extra nyomaték is érkezett, ami ad még nagyobb szabadságot a 4.0 TDI-nek. Az ABT Level Control biztosítja, hogy a hatalmas erő elérje most 520 lóerőt és a nyomatéka már 970 Nm, ami könnyen kezelhető még kanyarodás közben is. A vezérlő egység lehetővé teszi a vezetőnek a hasmagasság csökkentését az SQ7-ben, a légrugós rendszernek köszönhetően ül közelebb 20 mm-vel az alap dinamikus beállításokhoz képest, egy gombnyomással.

 
 

2017 ABT SQ7

 
 

 

Reklám

 
  Az ABT Sound Control előnyeit szintén élvezték az utasok az SQ7 környezetében a legkevésbé, amikor a vezető megnyomja a gombot aktiválva a sportos hangot. A kipufogóvégek készülnek kombinált anyagból, ami a rozsdamentes acél és szénszál magas minőséggel fokozva a külső megjelenését. Az SQ7 vizuális megjelenése is mutatja a teljesítmény növekedést, ami kínál vizuális kiegészítőket. A széles design aero csomag tartalmazza az első szoknyákat, a sárvédő kiegészítőket, a hátsó szoknyát hozzáadva, a hátsó szárny, sárvédő betétek és az ajtó csíkok az izmos megjelenéséhez. Az autó mutatja milyen erős és ezt eléri az ABT szénszálas külső csomaggal, ami tartalmazza az első szoknyát, az ajtó csíkokat és az első hűtőrácsot, ami szénszálból készült.  
 

2017 ABT SQ7

 
 

A szénszálas kipufogóvégek és felnik a karosszéria stílus kiegészítik, amik szintén elérhetőek az ABT Sportline kínálatában. Az ABT a 22”-es ABT Sport GR felnikkel szerelik az ABT SQ7-et, matt fekete színben. A tuning kínálat folyatódik az utastérben is. Az SQ7 utasterét feljavították egyedi kiegészítőkkel olyanokkal, mint a beépített bejárati világítás, a csomagtartó és padló szőnyeg. Az ABT Individual bőr belsőt kapott az elegáns atmoszférával magas minőségű anyagokkal, amik tartalmazzák a kiemelő varrással és az ABT logoval. A második csomag az ABT Individual Carbon utastér, ami hoz még több verseny feelinget a pilótafülkébe.

- Kartos Patrik -

2017-04-06, 14:26:08

 
     

 

 

Reklám

 

 

Reklám

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com
Asztali nézet