MENÜ
     
 

 

HU / EN 

 
 

Teljesen új Acura RDX Prototype – 2018 Detroit

Acura készül a januári Észak-Amerikai Nemzetközi autókiállításra, ahol 11:05-kor (január 15.) helyi idő szerint bemutatják az új RDX modellt. Az új modell széles körben képviseli az Acura dizájnt, az RDX új generációjában, amit az Acura „Precision Crafted Performance” ihletett és az új korszak kezdete a luxus autógyártásban.

 
 

2019 Acura RDX Prototype

 
  Az új modellt tervezték és fejlesztették Amerikában, valamint az új RDX már az Acura exkluzív platformjára épül, a kulcs design elemekkel feldobva az új modell kívül és belül – az Acura Precision Concept és Acura Precision Cockpit. A külső dizájn alkalmazkodik az alacsony, széles és karcsú formavilággal a sportos megjelenéshez a Precision Concept SUV-val, és jellemzői lesznek az erős vonalak, amik körbe futnak az új modellen.  
 

2019 Acura RDX Prototype - előzetes videó -

 
 

A külső mellett az utastér megkapta a Precision Cockpit-et, ami a harmadik generációs RDX jellemzői a teljesen új utastér dizájnnal, a felhasználói felülettel és az operációs rendszerrel. Az Acura RDX örök bestseller a belépő szintű prémium SUV szegmensben, ami a sedanok mellett a legnagyobb hangerejű szegmens a luxus piacon. Az RDX eladásokban is kiválóan teljesített, amit az egymást követő 5 év rekord eladása is mutat, valamint egymást követő 7 éven át folyamatosan növekedtek az eladásai.

- Kartos Patrik -

2018-01-09, 01:21:24

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet