MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2018 Lexus LC Yellow Edition Coupe

Egy nagyon sárga Lexus, speciális kiadásban Lexus bevezeti az új elkápráztató új modell változatot az LC zászlóshajó kínálatába, ami az új LC Yellow Edition modell lesz. Az Edition név a vibráló Flare Yellow színről kapta nevét, ami a díjnyertes stílust, kiváló hatással kombinálta. A speciális szín téma folytatódik az utastérben is, ahol a fekete ajtó elemeket feldobták, sárga Alcantara betétekkel. A sárga árnyalat szintén jellemzi a kontrasztos varrás részleteit a fehér bőr üléseken, a műszerfalon, a kormánykeréken és a középkonzol kartámaszán, ami a Takumik precíz munkájának köszönhető, ami megkülönbözteti a Lexus luxust.

 
 

2018 Lexus LC Yellow Edition

 
  Az utastér jellemzői a vezető head-up kijelző, az Alcantara tetőkárpit és a 10 irányban állítható első ülések fél-analin bőrbe csomagolva. Az LC Yellow Edition előnyei tapasztalhatók a teljesítményében és kezelhetőségében is, amik részei az LC Sport+ beállításainak. Az agilis, biztonságos kezelhetőség és a kiváló érzékenysége köszönhető a Lexus Dynamic Handling-nek és a változó áttételű kormányzásnak az összkerék-kormányzással, aminek köszönhetően nagyobb kanyarsebességet tudunk elérni, és városi használatban kisebb a forduló köre, ami egy nagy kategóriás sportkocsinál, előny tud lenni, plusz az összkerék-kormányzás mellett Trosen sperr difit is megkapott az új LC változat. Ezek a rendszerek segítik kihasználni a vezetőnek a teljes potenciált az LC-vel, ami a GA-L globális platformra épül, a kitűnő egyensúllyal az első és hátsó tengely között és az alacsony súlyponttal.  
 

2018 Lexus LC Yellow Edition - interior -

 
 

 

Reklám

 
 

A speciális külső jellemzői között megtaláljuk a 21”-es kovácsolt alu. felniket és a tetőt, valamint az aktív hátsó légterelőt, ami könnyű erős szénszál erősített műanyagból készült. A légterelő szerepet játszik a jármű stabilitásában, ami 80 km/órás sebességnél nyílik ki, javítva az LC stabilitását. A Yelow Edition verziói az LC500h-nak, a Lexus forradalmi öntöltő Multi Stage Hybrid System-nek, és az LC500 erős 464 (DIN) lóerős szívó V8-asának köszönhető az elképesztő menetteljesítmény, ami egy 10 fokozatú automata váltó lesz elérhető. Az LC Yellow Edition először a Lexus standon jelenik majd meg, az októberi Paris Motor Show-n. Az első szállításokat ősszel kezdik meg.

- Kartos Patrik -

2018-08-13, 21:34:35

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet