MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

2018 Škoda Karoq Scout

Karoq, a terep kedvelőinek

Škoda két új változattal bővíti népszerű Karoq modell kínálatát, ami egy sportos és egy terepes kivitelt hoz a kínálatába, a Sportline mellett a Scout változat lesz az off-road kivitel a népszerű kompakt SUV-ból, amik a Kodiaq RS mellett kapnak helyet az októberi párizsi autókiállításon. A Scout modell változatok már alapfelszerelésnél tartalmazni fogják a 4x4-es meghajtást, a sportosabb off-road megjelenés mellett. A Škoda Karoq annyira otthon érzi magát a nagy városban, mint ezeken a kitaposott utakon. A számos variációja a modellnek megfelel minden ügyfél igényeinek – a fiatal családostól, a terep kedvelőig. A Karoq Scout, az Octavia Scout és Kodiaq Scout modellekhez hasonlóan bővíti a Scout 4x4-es modell családot, amit kínálnak összkerék-meghajtással, már alapfelszerelés részeként. Az off-road design hangsúlyozza a modell optimalizált off-road képességét.

 
 

Karoq terepre felkészítve - alap a 4x4-es hajtás, mindegyik SCOUT változatnál -

 
 

 

Reklám

 
  A durva terep csomaggal a Škoda Karoq Scout az igényesebb kirándulásokhoz is tökéletes társ lesz, a földes, hegyvidéki utakon is. Az új modell változat alapfelszerelésnél összkerék-meghajtással lesz szerelve, amihez három erőforrást kínál a Cseh gyártó. A motor kínálat tartalmaz egy 1.5 TSI feltöltős benzinmotort, ami 150 lóerőt (110 kW) termel és 7-fokozatú DSG váltóval kombinálták. A benzinmotor mellett még választható lesz két 2.0 TDI dízelmotorral is. A gyengébb dízelmotor azonos teljesítményt nyújt, mint az 1.5 TSI benzin a 150 lóerővel, de a dízelmotorhoz 6-fokozatú kézi váltót szerelnek alapfelszerelésnél, viszont elérhető 7-fokozatú DSG váltóval ez a motor változat is. Az erősebb 2.0 TDI motor viszont már 190 lóerőt (140 kW) termel, amihez szintén már alapból 7-fokozatú DSG váltót adnak. A SCOUT megjelenését fokozták apróbb részletekkel, mint a króm és az ezüst karosszéria elemek, a meglepő kerékjárat ívek és az antracit, ragyogó 18”-as ’Braga’ felni szett, amik sportos, robusztus megjelenést adnak a Karoq-nak.  
 

Az új Karoq Scout számos fényezetlen védőelemet kapott, ami vidéki földutakon is jól jön

 
  A Škoda opciós listáról kínál még 19”-es ’Carter’ felni szettet is. A Scout még olyan kiegészítőket is kapott, mint a festett üvegek és a SCOUT jelvények az első sárvédőkön, amik erőteljes megjelenést kölcsönöznek a népszerű kompakt SUV-nak. A külső mellett a belsőt is feldobták, ami kapott újonnan tervezett kárpitot, fekete-barna kontrasztos varrással, és minden ülés megkapta a SCOUT jelölést hímzett változatban. Az utastér még kapott multi-funkciós bőr kormánykereket, rozsdamentes pedálokat és LED csomagot, amik tartalmazzák még a környező fényeket már alapfelszerelésnél. Az új Karoq változatokhoz virtuális pilótafülkét kínál a Škoda, ami lehetővé teszi a vezetőnek az egyéni konfigurációt a szükségleteinek megfelelően. A vezetési mód választót is kiegészítették, ami a Scout változatnál már tartalmazza az OFF-ROAD beállítást is. Az utasok szórakoztatásáról az LTE modul és a Wi-Fi hotspot gondoskodik, ami folyamatos internet szolgáltatást tud nyújtani az utasoknak.  
 

Minőségi beltér és Virtual Cockpit az új SCOUT változatban

 
 

A Karoq Scout is egy igazi Škoda, amiből nem maradhat ki a ’Simply Clever’ okos ötletes megoldás csomag, és a tárolási opciók. Az új Karoq változatokhoz opciós listáról elérhető lesz az érzékelős elektromos csomagtér ajtó nyitás, ami nyitható gombbal, de akár egy láb mozdulattal is, amihez az érzékelőt a hátsó ütköző alatt helyezték el, amivel nyitni és zárni is tudjuk a csomagtér ajtót. A praktikusságát fokozták a variálható csomagtér padlóval, valamint az első ülések háttámláját tároló zsebbel szerelték fel, valamint a mindennapi vezetés megkönnyítésére kis változtatást végeztek el a tároló rekeszen, ami a vezető oldalán parkoló zseton tartót is tartalmaz már, valamint tartót a multimédiás készülékünkhöz.

- Kartos Patrik -

2018-09-10, 11:57:50

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet